5 szexi film, ami bőséges inspirációt nyújt – lesd el belőlük a szerelmi leckéket

2024. október 14.
Ez az 5 szexi film nemcsak szórakoztató, de tele vannak szerelmi leckékkel, amiket érdemes lehet belecsempészni a párkapcsolatodba ahhoz, hogy izgalmasabbá és szenvedélyesebbé tedd!
5 szexi film, amivel jobbá teheted a párkapcsolatodat
  • A világ legszexibb filmjei közé tartozik a Baseball bikák, a Dirty Dancing, a Flashdance, az Egy asszony illata és a Forgószél.
  • Ezek a filmek tele vannak olyan szerelmi leckékkel, amik a mai napig aktuálisak.
  • Lássuk, miért olyan szexisek ezek a filmek és mit tehetnek hozzá a párkapcsolatodhoz.

A „szexi” szó manapság rengeteg jelentéssel bír: vonzó, izgalmas, szuggesztív, ösztönző, kívánatos és dögös. Ezekben a filmekben jó pár szexi jelenet van, ami nemcsak hangulatba hozhatja az embert, de értékes szerelmi leckével is szolgálhat. Olvass tovább, hogy megtudd, miért számítanak ezek szexi filmnek és mit tanulhatsz belőlük!

Íme 5 szexi film, ami segíthet jobbá tenni a párkapcsolatodat:

1. Baseball bikák

Ebben a szexi filmben Crash Davis (Kevin Costner) egy nagyon férfias baseballjátékos. Annie Savoy (Susan Sarandon) pedig egy olyan atomszexi nő, aki ravaszságát arra használja, hogy újonc baseballjátékosokat tanítson a sport és a szex rejtelmeire. Meg is tetszik neki a veterán Crash, aki azt vallja, hogy a csavart labdakezelésben, a jó Scotchban, és a hosszú előjátékban hisz, és a stílusa nagyon bejön Annie-nek.

Mit taníthat ez a szexi film? A nők gyakran vonzódnak egy olyan férfihoz, aki magabiztosnak mutatkozik, és tudja, mit akar. Egy párkapcsolatban nagyon szexi dolog hallani egy férfit arról beszélni, hogy mit szeret és mire vágyik és tudni, hogy mit adhat neked. Beszélgessetek erről a pároddal!

2. Flashdance

A Flashdance egy elképesztően szexi film és nem csak a tánc miatt. Emlékszel, amikor vacsora közben Alex (Jennifer Beals) homárt eszik, és minden falat után megnyalja az ujjait, miközben következetesen Nickre bámul (Michael Nouri), és kettős jelentésű megjegyzéseket tesz (nyilvánvalóan a szexre célozgat)? Ennek a jelenetnek a csúcsa, amikor Alex leveszi a cipőjét, és a lábával megsimogatja Nick ágyékát. Egy másik szexi jelenet, amikor Alex Nickkel beszélget, és leveszi a melltartóját anélkül, hogy levenné a felsőjét – ez egyértelműen egy példa arra, amikor egy erős nő átveszi az irányítást és megmutatja, mit akar.

Mit taníthat ez a szexi film? A kapcsolat udvarlási szakaszában nagyszerű, ha a férfi vezet. A legtöbb esetben a férfiak szeretnek vadászni, a nők pedig élvezik, ha üldözik őket. De egy komolyabb párkapcsolatban a férfi szereti, ha a nő veszi át az irányítást.

3. Dirty Dancing

Bár ez is régi, de nagyon szexi film, ami még mindig vonzza a nőket és a férfiakat egyaránt. Johnny Castle (Patrick Swayze) az idősebb, tapasztalt és sokszor nyers modorú tánctanár. Frances „Baby” Houseman (Jennifer Grey) pedig egy fiatal, naiv tanuló. Ebben a filmben minden táncjelenet a csábítást és érzékiségét mutatja be.

Mit taníthat ez a szexi film? Gondoltál már arra, hogy a tánc is lehet előjáték?

4. Egy asszony illata 

Ez egy végtelenül érzéki és szexi film! Frank (Al Pacino) megkérdezi Donnát (Gabrielle Anwar), szeretne-e tangót tanulni. Donna azt mondja, attól fél, hogy elvéti a lépést. Frank erre azt válaszolja: „A tangót nem lehet elvéteni.” Frank magabiztos vezető, és tudja, hogy a tánc mindkettőjük számára élvezetesebb lesz, amikor Donna végül ellazul.

Mit taníthat ez a szexi film? Az előbb említett jelenetnél Donna – nyíltan és őszintén – nevet, megmutatva, hogy nagyon nyugodt. Amikor egy nő nyugodtnak érzi magát egy férfi mellett, még szexibb lesz, és ez jótékony hatással lehet a párkapcsolatukra.

5. Forgószél 

Annak ellenére, hogy 1946-os, nagyon is szexi film a Forgószél! 40-es években volt egy szabály, hogy a filmekben a csók nem tarthatott három percnél tovább. Hogy ezt megkerülje Alfred Hitchcock azt mondta Cary Grantnek és Ingrid Bergmannak, hogy csak két és fél percig csókolózzanak. Azonban a jelenet sokkal tovább tart apró megszakításokkal, amivel meghosszabbította a jelenetet.  

Mit taníthat ez a szexi film? Nézd csak meg a színészeket: egymás szemébe néznek, szerelmesen suttognak, a testüket szorosan egymáshoz nyomják. Érdemes időt szánni egy párkapcsolatban a csókolózásra, mert az felerősíti az érzelmeket, a vágyat és ami azután jön, az még felemelőbb lesz!

Forrás: Your Tango, Fotó: IMDB