Megan Fox előtte-utána fotóit nézve el se hisszük, hogy ugyanaz a személy van rajtuk

2024. október 17.
Sok stílust kipróbált és rengeteget változott. Így alakult át szemünk láttára.
Megan Fox változás
  • Megan Fox óriási változáson ment keresztül.
  • Már több dolgot is megbánt fiatalkori külsején.
  • Legjobban természetes éveit kedvelte.

A most 37 éves Megan Fox még tinédzser volt, amikor 2004-ben Lindsay Lohan oldalán feltűnt az Egy hisztérika feljegyzései című filmben. Szinte alig lehet mostanra felismerni, annyira megváltozott.

Megan Fox 16 évesen természetes szeplőkkel, hosszú, fekete hajjal vett le mindenkit a lábáról. Zöld szemei csak úgy ragyogtak sötét tincsei mellett. Az évek során azután több stílussal is kísérletezett, és mint bevallotta, akad néhány olyan lépése is, amit azóta már nagyon megbánt. Ilyen volt például túlzottan vékonyra szedett szemöldöke, illetve a rengeteg napozás. Bevallotta ugyanis, hogy színét soha nem önbarnítónak vagy szoláriumnak köszönhette, hanem valódi napsütésnek.

Megan Fox már bánja vékony szemöldökét

Megan Fox már bánja vékony szemöldökét

Későbbi korszakában már sokkal inkább a természetes megjelenést részesítette előnyben. Szinte alig észrevehető sminket viselt ekkoriban, és szívesen emlékszik vissza ezekre az évekre, mert úgy érzi, igazán önmagát adta. A változás nagyon szembetűnő.

Szívesen emlékszik vissza természetes korszakára

Szívesen emlékszik vissza természetes korszakára

Azóta Megan Fox már nyíltan beszél saját bizonytalanságáról és megfelelési kényszeréről. Azt mondja, az önszeretet és önmaga elfogadásának soha véget nem érő útján halad. Számtalan találgatás született már arról, vajon milyen plasztikai beavatkozásokon esett már keresztül. Beismerte, hogy kezelték már arcfeltöltéssel és botoxos ránctalanítással is, de arcfelvarrása soha nem volt.

Ma már alig lehet felismerni kamaszkori fotóihoz képest

Ma már alig lehet felismerni kamaszkori fotóihoz képest

Megan Fox mindenesetre mindenkinek azt tanácsolja, hogy mielőtt bárki is kés alá feküdne, először érdemes beszélnie a problémáiról egy terapeutával. „A műtét nem fogja enyhíteni a belső bizonytalanságod” – magyarázta még évekkel ezelőtt. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy amikor az ember biztos a döntésében, akkor tegye, amit helyesnek érez. Csodásnak tartja ugyanis, hogy rendelkezésünkre állnak azok a technológiák, melyek a segítségünkre lehetnek.

Forrás: HelloMagazin, Fotók: GettyImages