Megan Fox kékre festett hajjal, szexi cowgirlként bulizott a Coachella fesztiválon

2024. április 13.
Megan Fox kimaxolta a szexi tehenészlánystílust a Coachella fesztivál első napján.
Megan Fox majdnem mindent megmutatott legújabb bikinis fotóján

Tegnap elkezdődött az idei Coachella fesztivál, az Egyesült Államok legnépszerűbb zenei és művészeti fesztiválja, amelyre minden évben rengeteg híresség szokott kilátogatni. A tegnapi napot kétségtelenül Megan Fox lopta el, aki egy egészen egyedi megjelenést választott a fesztiválra.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

A 37 éves színésznő szexi cowgirlnek öltözött: a perzselő sivatagi hőségben egy tapadós fehér topot viselt, amit egy farmer rövidnadrággal, cowboycsizmával és kalappal párosított. 

Kékre festett haját hosszú hullámokban hordta, az összhatás pedig egészen egyedire sikeredett. A különleges hajszínéről Megan Fox így nyilatkozott a People magazinnak: „Most éppen kékre festett bobra van vágva a hajam, azért lett hajhosszabbításom, hogy több Coachella-energiát tudjak sugározni. De azt hiszem, a kék festékkel tönkretettem a hajam. Úgyhogy lehet, kipróbálok még néhány színt, mielőtt újra barna leszek” – mondta, majd hozzátette: „Szerintem fontos, hogy mindig önmagad légy, és ne változtasd meg az egész stílusodat csak egy fesztivál miatt.”

Megan Fox kifejezetten jókedvűnek tűnt a fesztiválon, annak ellenére is, hogy nemrég felbontotta eljegyzését Machine Gun Kellyvel, akivel próbálják megoldani a párkapcsolati problémáikat. 

Megan Fox először 2020-ban kezdett randizni a rockerrel, mielőtt 2022-ben eljegyezték volna egymást. Egy évvel később azonban már a szakításukról röppentek fel pletykák, majd végül kibékültek egymással. 

 

Fotó: Getty Images