Megan Fox meglepő helyzetbe került exvőlegénye kapcsán

2024. április 25.
Megan Fox és Machine Gun Kelly hosszú ideje gyúrják egymást, de az – aktuálisan – exek ismét találkoztak.
Megan Fox megmutatta smink nélküli arcát, de nem minden rajongója örült

Megan Fox nem tud elszakadni. A Transzformers sztárja és a nála 4 évvel fiatalabb zenész, Machine Gun Kelly kapcsolata mindennek volt mondható, csak stabilnak nem. 

A jelenlegi állás szerint Megan Fox márciusban úgy nyilatkozott egy podcastben, hogy már nincsenek kapcsolatban a férfival. Pár hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy dolgoznak kapcsolatuk megmentésén, de Megan Fox nyilatkozata alapján nem jött össze a dolog.

Éppen ezért lepett meg sokakat az a pár fénykép, amit MGK kitett az internetre a hét elején tartott szülinapi bulijáról. Az egyik képen ugyanis a gyertyatenger előtt ülő férfi mellett ott guggol Megan Fox is, szélesen mosolyogva. 

Bár a színésznő márciusban nem ment bele szakításuk részleteinek taglalásába, de elárulta, hogy a férfi „örökre az ikerlángja marad”. A 37 éves Megan Fox így folytatta: „Nem tudom, milyen minőségben, de örökre hozzá lettem kapcsolódva. Ennél többet nem akarok erről mondani.”

A páros 2020-ban ismerkedett meg egymással egy filmforgatáson, amit a koronavírus miatt leállítottak. Az akkor 34 éves Megan Fox és a 30 éves MGK ezután kezdtek egyre több helyen feltűnni kettesben és így indult a kapcsolatuk. Ezután 2022-ben jelentették be eljegyzésüket, amit viharos szakítás, internetes rejtélyes üzengetések és egy párterápia követett.

Az, hogy Megan Fox vendég volt egykori vőlegénye születésnapi buliján, tényleg igazolni látszik azt, hogy a kapcsolat kettejük között megtörhetetlen. Vagy esetleg azt, hogy mégsem tudják elengedni egymást… 

Forrás: pagesix         Fotó: Getty Images