10 csoda szép körömminta a Skorpió szezonra

2024. október 22.
A Skorpiót a zodiákus legtitokzatosabb csillagjegyének tartják. Személyiségének mélységét és a Skorpió szezon drámaiságát mutatják meg ezek a karakteres és intenzív körömminták. Melyik a kedvencünk?
Skorpió szezon körömminta
  • A Skorpió szezon október 23-tól november 21-ig tart.
  • A körömminták tökéletesen kifejezik a Skorpió szezon titokzatos, drámai energiáit.
  • Melyik Skorpió körömminta a kedvencünk a 10 közül?

A Skorpió szezon (október 23-tól november 21-ig) az év egyik legerőteljesebb energiákkal bíró időszaka. Nem véletlenül tartják sokan az állatövi jegyet a zodiákus legizgalmasabbjának. Személyiségének mélységeit sosem fedi fel igazán a Skorpió, pont ezért illenek olyan jól a sötét gesztenye, kék, fekete és lila árnyalatok a körömfestésben is ehhez az időszakhoz.

A legjobb körömminták a Skorpió szezonra

1. Vörös optikai illúzió francia köröm

Szeretjük a francia manikűrt, ahogy a drámai vörös körmöket is, melyek olyan jól illenek a Skorpió szezonhoz. Még inkább kifejezi az állatövi jegy személyiségének összetettségét, ha a körömvégeket ezúttal optikai illúzióval tesszük még drámaibbá.

2. Sötét pillangó körömminta

Általában nem őszi körömmintaként tartjuk számon a pillangót, ám ez a sötét változat egyértelműen inkább ehhez az évszakhoz és a Skorpió szezonhoz passzol. Akár otthon is elkészíthetjük a narancsos-barnás csillámos lakkal, amit pöttyöző eszközzel és vékony ecsettel rajzolhatunk meg pillangószárnyakká.

3. Matt fekete és kék köröm

Az őszi szezonban kifejezetten népszerű a matt körömfestés. Érdemes a Skorpió szezonban mandula alakú körmökre kérnünk ezt a lakkot, természetesen feketéből. Ezt sötétkék és fekete foltokkal dobhatjuk fel. De vajon mik ezek? Leopárdminta vagy virág? Pont olyan titokzatos, mint a csillagjegy szülöttei!

4. Burgundi égbolt körömminta

A felhős égbolt tökéletes Skorpió körömminta, de érdemes a szokásos kék helyett gesztenyeszín alapra kérnünk! A burgundi körömlakk után kefével alkothatjuk meg a titokzatos felhős égboltra hasonlító körömfestést.

5. Vérszínű körmök

Minimalista Skorpió körömfestés, aminél minden egyes körmünk egy-egy vércseppre emlékeztet. A mélyvörös manikűr végtelenül egyszerű, mégis van benne valami magával ragadó, ami nem ereszti a tekintetünket.

6. Kék hullámok

A gyöngyházszínű, szürkés és fémes kék elemekkel megalkotott körömminta hullámai egyik körmünkről a másikra tartanak. Sohasem tudhatjuk, mi következik, melyik oldalát mutatja a manikűr, így pont olyan rejtélyes és váratlan, mint egy Skorpió.

7. Aranyfüstös aura körmök

A Skorpió csillagjegy szülötteit titokzatosságuk emeli ki a zodiákusból. Ezt tökéletesen megmutatja ez a füstös aura körömfestés, amit a leheletnyi aranyfüst tesz még mágikusabbá. A végeredmény egy roppant rejtélyes és elegáns őszi köröm.

8. Szürke negatív tér manikűr

Mindig izgalmas egy olyan körömminta, ami a negatív térrel játszik. Ebben a Skorpió szezonra kitalált körömfestésben van matt lakk, fényes, és a negatív téren túl még 3D dizájn is. Mi más kellene még egy őszi körömhöz?

9. Absztrakt 3D köröm

A 2024-es körömfestés trendek között a háromdimenziós körömminták mindent elsöpörtek. Különösen hatásos manikűröket alkothatunk ezzel a technikával a Skorpió szezonra, amilyen ez a fémes lila, kék és ezüst körömminta.

10. Skorpió körmök a szezonra

Ha a születésnapunk is a Skorpió szezonra esik, miért ne mutathatnánk meg a körömmintánkban is? Ez a feketével és arany aura festéssel kombinált manikűr tökéletes a 2024-es Skorpió időszakra!

Forrás: Byrdie, fotó: Getty Images