Szokatlan, de észbontóan csinos szettben feszít Szabó Zsófi

2024. október 26.
Szabó Zsófitól leginkább a bájos, nőies ruhadarabokat szoktuk meg, most azonban egy meglepő (ugyanakkor nagyon csinos) összeállítással jelentkezett be.
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi már többször bebizonyította, hogy nem riad vissza az éles stílusváltásoktól és a merészebb szettektől sem, legfrissebb választásával mégis sikerült meglepnie minket. A bájos műsorvezető Instagram-oldalán mutatta meg az új lookot, ami rendkívül modern és elegáns, mégis vagány és erőteljes. És sok szempontból nagyon is eltér korábbi választásaitól. 

Szabó Zsófi ruhája: merész, de észbontóan csinos

Szabó Zsófi közel 400.000 követővel rendelkező Instagram-oldalára posztolta a friss képet, amely megmutatja szokatlan új szettjét. A legújabb fotón Szabó Zsófi egy zöldesszürke, oversize öltönyszettet visel, egyszerű, csónaknyakú fekete felsővel kiegészítve. A műsorvezetője a hashtagekkel azt is elárulta, hogy a Mokka adására választotta a szettet. A vagány összeállítást Zsófi Instagram oldalán lehet megnézni

Szabó Zsófit általában kifejezetten nőies, bájos összeállításokban szoktuk látni, szerintünk azonban ez a maszkulinabb szett is nagyon jól áll neki. Az egyszerű, laza, mégis kifejezetten vagány outfithez a csinos műsorvezető egyszerű copfot, klasszikus sminket és egy elegáns arany fülbevalót választott. Nagyon úgy tűnik, hogy a korai reggelek egyáltalán nem fognak Szabó Zsófi szépségén, aki nemcsak nagyon dögösnek, de kifejezetten magabiztosnak és határozottnak is látszik a friss képen.

A fotó alatt természetesen a lelkes reakciók sem maradtak el: követői is értékelték Szabó Zsófi rendhagyó lookját.

Szabó Zsófi titka: diéták helyett tartós életmódváltás

A műsorvezető nem régiben egyébként azt is elárulta, minek köszönheti mindig kirobbanó formáját. Szabó Zsófi négy évvel ezelőtt váltott életmódot: a sport a napi rutinjává vált, ráadásul az aktív mozgásnak köszönhetően még fogyott is. Szabó Zsófi rendszeresen posztol arról, mennyire fontos számára a testmozgás, így nemcsak a futást, hanem más mozgásformákat is kipróbált már, például a pilatest is. „Ha épp olyan napom van, hogy nyűgös vagyok, esetleg női bajom van, akkor megengedek magamnak egy croissant-t, vagy elfelezek egy desszertet ebéd után. Ennyinek bele kell férnie. Nagyjából két-három kiló súlyingadozást engedek meg magamnak. Viszont tilos lenne belépnem egy pékségbe!” – nyilatkozta a Story magazinnak Szabó Zsófi.

Fotó: Marie Claire Archív