Szabó Zsófi elárulta, minek köszönheti nádszálvékony alakját

2024. június 13.
Szabó Zsófi négy évvel ezelőtt váltott életmódot, azóta pedig láthatóan jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. A műsorvezető elárulta, hogy minek köszönhető a változás.
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi a nemrég a Story magazinnak adott interjújában osztott meg privát részleteket azzal kapcsolatban, hogy milyen módszereket eszközöl annak érdekében, hogy megtartsa alakját. Aki már régebb óta követi Zsófit, az észrevehette, hogy a műsorvezető már egy ideje kirobbanó formában van. Zsófi nemrég például egy magyar divattervező ruhájában, pontosabban egy kék estélyiben hódította meg a francia Riviérát, de akadt olyan is, hogy dögösebbnél dögösebb bikinikben mutatta meg tökéletes alakját. 

Szabó Zsófi megvillantotta kockás hasát

Szabó Zsófi megvillantotta kockás hasát

A műsorvezető négy évvel ezelőtt váltott életmódot, aminek köszönhetően a sport a napi rutinjává vált, ráadásul az aktív mozgásnak köszönhetően le is fogyott. Szabó Zsófi rendszeresen posztol arról, hogy mennyire fontos számára a testmozgás, így nemcsak a futást, hanem más mozgásformákat is kipróbált már, ilyen például a pilates is. Zsófi azóta is kemény munka árán tartja a súlyát, azonban rendkívül büszke arra, amit elért, pláne, hogy már bikinimodellként is foglalkoztatják. Az interjúban a műsorvezető elárulta, hogy milyen napi rutinja, időbeosztása, étkezése.

„Ha épp olyan napom van, hogy nyűgös vagyok, esetleg női bajom van, akkor megengedek magamnak egy croissant-t, vagy elfelezek egy desszertet ebéd után. Ennyinek bele kell férnie. Nagyjából két-három kiló súlyingadozást engedek meg magamnak. Viszont tilos lenne belépnem egy pékségbe!” – mondta Szabó Zsófi.

A Szabó Zsófival készült teljes interjút a Story magazinban tudod elolvasni

A Szabó Zsófival készült teljes interjút a Story magazinban tudod elolvasni

Zsófi azt is hozzátette, miszerint otthonukban is kénytelen nagyobb önfegyelmet gyakorolni.

„Rendszeresen kapom magam azon, hogy már megint a hűtőt nyitogatom. De hogy mit és mikor eszem egy nap, az változó.”

Forrás: Story Fotó: Centrál-archív