Szabó Zsófi egy magyar tervező csoda szép ruhájában hódította meg Cannes-t

2024. május 30.
Szabó Zsófi Cannes-ban járt. A színésznő egy magyar tervező által készített kék estélyiben hódította meg a francia Riviérát.
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi egy magyar tervező által készített kék estélyiben hódította meg Cannes-t. A műsorvezető világsztárként pózolt a francia Riviérán a csodálatos kreációban, és Instagram-oldalán mutatott képet a különleges utazásról.

„A touch of glamour at Cannes” – írta Szabó Zsófi a fotó mellé, ami körülbelül azt jelenti, hogy „egy csipetnyi csillogás Cannes-ban”. A képen a harmincöt éves színésznő egy magyar tervező gyönyörű ruhájában pózol a Bâoli Cannes nevű étterem előtt. A bejegyzés szerint a mélyen felsliccelt, kék kreáció Agnes Silka keze munkáját dicséri, Zsófi ugyanis őt is megjelölte a fotón. Az viszont nem árulta el, hogy pontosan milyen apropóból utazott a francia Riviérára.

A követői is imádják a világsztárként pózoló Szabó Zsófi fotóját – amit ide kattintva tudsz megnézni –, a bejegyzést ugyanis elárasztották a kommentek, amelyekben mind a műsorvezető szépségét és eleganciáját méltatják.

A világsztárként pózoló színésznő igyekezett a lehető legminimálisabb sminket viselni, hogy minden szem a ruhára szegeződjön. A képről úgy tűnik, hogy Szabó Zsófin csak egy kevés highlighter, rúzs és természetesnek látszó szemfesték volt, haját pedig egyszerűen kiengedve viselte. A műsorvezető az ékszereket és a kiegészítőket sem vitte túlzásba, csupán egy láncos táskát, egy karkötőt és egy nyakláncot választott a ruha mellé, hogy semmi se terelje el az emberek figyelmét a kék kreálmányról.