Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, a Gerbeaud. Ebből az alkalomból egy exkluzív eseménysorozattal várja a sütni szerető érdeklődőket és a kreatív cukrászat rajongóit a süteményműhelyébe, ahol egy-egy izgalmas délután keretében elkészíthetik a Gerbeaud cukrászda legfinomabb süteményeit.
Helyszín a Gerbeaud cukrászda budai kistestvére, az Orló utcai Émile, ahol a családias hangulatú workshop keretén belül – egy-egy ismert sztárvendég társaságában – a résztvevők legendás süteményeket készíthetnek el, valamint a cukrászmesterség trükkjeit, praktikáit Mártha Róbert kreatív cukrászvezetőtől sajátíthatják el. Terítéken lesz többek között a Pisztáciás joghurtmálna desszert, a Sósmogyoró-barack és a Royal csokoládé a Gerbeaud cukrászda folyamatosan fejlődő, változó kínálatából.
Helyszín a Gerbeaud „kistestvére”, az Émile, a limitált helyekre pedig ITT lehet jelentkezni!