Kedvenc helyünk a héten: Clique Design Studio

2017. november 15.
Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

A Clique egy olyan showroom, ahol nem csupán vásárlásra és nézelődésre van lehetőség. Az itt jelenlevő kreatívok egy olyat teret hoztak létre, ahol kötetlen hangulatban születnek nap mint nap izgalmas projektek, divatfotózások és ötletes események. A 9 szakemberből álló csapat tagjai tökéletesen kiegészítik egymást, mivel van köztük fehérnemű-,  esküvői ruha- és cipőtervező, de marketing szakember, fotós és sminkes is, nem beszélve az ékszerekért és kiegészítőkért felelős alapítóról.

Domokos Dóra (Delacier) Hürkecz Dániel marketing szakemberrel karöltve alapította a stúdiót és tudatosan toborozták össze azokat a tehetséges szakmebelieket, akikkel szívesen dolgoznak együtt. A nyitás után pedig egyre többen szeretnének csatlakozni, így került a csapatba például Szabó Csilla is, a Between brand megálmodója, aki a ruhákról a fehérneműtervezésre váltott, azóta pedig gyönyörű csipkecsodáival vonzza a kifinomultság szerelmeseit.  

Mivel Dóra a Delacier kiegészítőmárkával már több showroomban jelen volt, úgy érezte, elérkezett az idő egy saját tér kialakítására, ahol kötöttségek nélkül tud alkotni.

Kaposi Judittal a jkaposistyle esküvői ruha designerével Dóri már régóta kollaborált, így adott volt, hogy Judit is csatlakozik a csapatba, extravagáns kreációi pedig csodásan passzolnak a stúdió minimál kiállítóterméhez. Judittal egyébként én is dolgoztam együtt korábban egy-két divatfotózáson, és öröm volt látni, hogy jogi és stylist szakmája mellett létrehozta azt, amiről álmodott és tény, hogy kiemelkedően jól csinálja!

11 fotó megtekintése

További képekért kattints a galériára!

A tagok azt is elmesélték, hogy a közösség ereje többek között abban rejlik, hogy  közös kollekciók és kooperációk is születtek már a hely nyitása óta. Így például egy menyasszony, ruhája mellé esküvői cipőjét a Mandragora polcairól választhatja ki. Így történik ez a kiegészítők és fehérneműk esetében is, mikroszinten azonban a fiatalok számára a legnagyobb elsőbbséget a csapatmunka és egymás könnyű elérése adja, legyen szó kampányfotózásról, sminkről vagy stylingról.

Mikor: Bejelentkezés esetén bármikor szívesen fogadnak, a látogatás során ne lepődj meg, ha órákig ott ragadsz, hiszen jó társaságban ugye repül az idő… Bejelentkezni ezen az e-mail címen (info@clique.hu) vagy a Facebook-oldalukon tudsz.

Kiknek ajánljuk: Azoknak, akik nem szeretnék, hogy az utcán szembejöjjön velük a szettjük, és támogatják a hazai tervezők alkotásait, vagy csupán tervezőként, kreatívként olyan szolgáltatást keresnek, mint brand management, fotózás, sminkelés vagy stílus tanácsadás.

Marie Claire plusz: Judit kutyusa Batman, aki keleti kényelemben hallgatta végig az interjút és akárcsak a többi vendéget, minket is azonnal levett a lábunkról!

A showroom részen kiállító márkák:

DELACIER – Domokos Dóra
#jkaposistyle – Kaposi Judit
MANDRAGORA DESIGN – Nóra Scherfel
VIKMAN ANNA WOMENSWEAR – Vikman Anna
BETWEEN – Szabó Csilla

Kiállítók

ABIGAIL WIRTH – Wirth Abigail

Kreatívok

HÜRKECZ DÁNIEL
VIZI ANDRÁS
SZLAMENICZKY ZITA //szlamizita make-up artist

Szöveg és képek: Bodnár Zsófi