Mondj igent a környezetvédelemre ezekkel a gyönyörű pamutzsákokkal

2019. június 27.
A S A Y ecobag a jövő márkája: gyönyörű színekben pompázó, organikus anyagból készülő zsákjai megoldást kínálnak az eldobható műanyagzacskók globális problémájára.

Senkit sem szeretnénk vásárlásra buzdítani a környezetvédelem nevében, azonban ha már végleg elhasználtuk az otthoni zacskóinkat és tárolóinkat, akkor mindenképpen érdemes beruházni valami tartós alternatívába. Az már csak bónusz, hogy a S A Y bagek nagyon mutatósak is…

A  S A Y bag-ek kiváló alternatívák a műanyag zacskók kiváltására és az ételek organikus tárolására. Ezek a naturalisztikus zsákok 100% fairtrade-organic pamutból készülnek, melyek semmiféle egészségünkre káros anyagot nem tartalmaznak, minden szövetük toxin és nehézfém mentes, így biztosan nem kerülnek az élelmiszerünk közelébe olyan káros anyagok, mint a műanyag csomagolás esetén. Ma már tudjuk, hogy mennyi mikroműanyagot viszünk be a szervezetünkbe az ételeinkkel együtt – talán a csomagolásmentes boltban vásárolt, organikus, saját csomagolásba bújtatott termékek esetén csökkenhet a bevitt mennyiség.

A termékek ráadásul Budapesten, kézzel készülnek a fenntarthatóság jegyében, három különböző méretben és öt színben. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök, magvak tárolására, de akár fehérneműk, cipők rendszerezésére is, felhasználhatóságuknak csak a képzelet szab határt. És nem is muszáj a szekrények mélyén tárolnunk őket, hiszen letisztult designjukkal az interior fényét is emelheti. A kedvencünk a terméken a márka logója, mely minimalista tipográfiájával teszi különlegessé a baget.