All white szettek kánikula idejére

2019. július 01.
Sokszor halljuk, hogy a fehér szín optikailag nagyít, azonban ebben a formában ez nem igaz. Ugyanis nem mindegy milyen fazonról, textúráról beszélünk.

A nyári hőségben különösen praktikus választás lehet egy ‘all white’ outfit. Az már a mi döntésünk, hogy milyen kiegészítőkkel bolondítjuk meg: ugyanolyan fehérrel, a fehér más árnyalataival, színesekkel, esetleg mintásakkal bohóvá alakítva a letisztult megjelenést. Sokszor az anyagtól függ milyen eseményre viselhetjük ezeket a vakító összeállításokat. Különleges, naturalisztikus megjelenést kölcsönöz a lenge anyagból készült darabok viselése, vagány összejövetelekre pedig a farmerből és masszívabb anyagú ruhadarabokból álló szetteket ajánlunk.

Ha valaki ódzködik a fehér outfitektől, akkor megtörhetjük a szín monotonitást egy sötétebb csíkkal a derékon, – mondjuk egy övvel– vagy alaktól függően azon a tájékon, amelyet előnyösebbeknek érzünk. Remekül mutat napbarnított bőrön és a porcelán fehér bőr drámaiságát is ragyogóvá emeli az all white. Mivel egy basic, mindenhez passzoló színről beszélünk, így bátran állthatjuk, hogy ezen összeállítások abszolút nem köthetőek nemhez és korhoz! 

13 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest