Formát váltott a bőrkabát, mi pedig imádjuk

2019. október 09. |

A megszokott rövid bőrdzsekik helyett most a hosszú verziók hódítanak. A múltidéző darabok megannyi verzióban állnak rendelkezésünkre a szezonban a mély padlizsános árnyalattól egészen az ébenfeketéig.

Alakformáló A-vonalukkal, övvel, egyenes szabással, felsliccelve, matt, fényes kiadásban, de a színükkel is teljesen elvarázsolnak minket az idei szezon sztárjai, a bőrkabátok. Ahogy a többi bőr ruhadarab, úgy ezek a kabátok is tökéletes részei lehetnek gardróbunknak. Kiegészítik a kötött holmikat, felrázzák a pamutból készült pulcsikat, de a romantikus ruhák stílusa is egész más lesz, ráadásul  a bőrhatású és sport lábbelikkel való variálása is garantáltan jót tesz a gardróbnak.

Mivel a stílusok keverése még mindig a lehető legizgalmasabb opció a kortárs divatban, ebben az esetben is állíthatjuk, hogy ha edzőcipővel kombináljuk a hosszú bőrkabátot, garanátáltan stílusos eredményt kapunk. Ugyanez a helyzet a bokacsizmákkal, az oxford és a derby cipőkkel is, illetve amíg az idő engedi, loaferekkel is próbálkozhatunk, melyeket késő ősszel lecserélhetünk majd a szexi hosszú csizmákra. Ha szoknyát vagy egyberuhát vennénk a kabát alá, akkor mindenképpen a hosszú csizmát érdemes hozzá választanunk!

Ha színes, bohó kabát ékesíti a ruhatárunkat, akkor inkább próbáljuk meg ellensúlyozni alapárnyalatú darabokkal, így nem lesz túl nagy az optikai zaj a szettünkben. A különleges, texturált darabok, úgy mint a krokodil- vagy a kígyóbőr minta még több izgalmat adhat az őszi outfitünknek. Az már csak hab a tortán, hogy a vintage shopokban nem csupán fekete színben fognhatunk ki egy-egy ilyen különlegességet. Ha ilyenre tennénk szert, az egyszerű farmer és pulóver kombinációnál nincs is tökéletesebb!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Beyoncé szexibb, mint valaha Adidas

Beyoncé szexibb, mint valaha