Formát váltott a bőrkabát, mi pedig imádjuk

2019. október 09.
A megszokott rövid bőrdzsekik helyett most a hosszú verziók hódítanak. A múltidéző darabok megannyi verzióban állnak rendelkezésünkre a szezonban a mély padlizsános árnyalattól egészen az ébenfeketéig.

Alakformáló A-vonalukkal, övvel, egyenes szabással, felsliccelve, matt, fényes kiadásban, de a színükkel is teljesen elvarázsolnak minket az idei szezon sztárjai, a bőrkabátok. Ahogy a többi bőr ruhadarab, úgy ezek a kabátok is tökéletes részei lehetnek gardróbunknak. Kiegészítik a kötött holmikat, felrázzák a pamutból készült pulcsikat, de a romantikus ruhák stílusa is egész más lesz, ráadásul  a bőrhatású és sport lábbelikkel való variálása is garantáltan jót tesz a gardróbnak.

Mivel a stílusok keverése még mindig a lehető legizgalmasabb opció a kortárs divatban, ebben az esetben is állíthatjuk, hogy ha edzőcipővel kombináljuk a hosszú bőrkabátot, garanátáltan stílusos eredményt kapunk. Ugyanez a helyzet a bokacsizmákkal, az oxford és a derby cipőkkel is, illetve amíg az idő engedi, loaferekkel is próbálkozhatunk, melyeket késő ősszel lecserélhetünk majd a szexi hosszú csizmákra. Ha szoknyát vagy egyberuhát vennénk a kabát alá, akkor mindenképpen a hosszú csizmát érdemes hozzá választanunk!

Ha színes, bohó kabát ékesíti a ruhatárunkat, akkor inkább próbáljuk meg ellensúlyozni alapárnyalatú darabokkal, így nem lesz túl nagy az optikai zaj a szettünkben. A különleges, texturált darabok, úgy mint a krokodil- vagy a kígyóbőr minta még több izgalmat adhat az őszi outfitünknek. Az már csak hab a tortán, hogy a vintage shopokban nem csupán fekete színben fognhatunk ki egy-egy ilyen különlegességet. Ha ilyenre tennénk szert, az egyszerű farmer és pulóver kombinációnál nincs is tökéletesebb!

8 fotó megtekintése