Mutatjuk a szezon legszebb mintás és színes harisnyáit

2019. november 18.
Most hogy eltűntek a csupasz lábak és helyükbe léptek a nadrágok, csizmák, harisnyák, ideje a napsütötte barna bőr helyére megfelelő darabot választanunk, mely remek kiegészítője outfitünknek. Mivel a hidegebb évszakokban sem vagyunk hajlandóak elbúcsúzni a ruháktól és szoknyáktól, így a csodás harisnyák lesznek segítségünkre. 

Sokban nem változtak a harisnyatrendek a tavalyihoz képest, de most is rejtegetnek azért meglepetéseket. Ilyen például a márkajelzésekkel ellátott nejlonok, amelyek monoton mintája remekül feldobja a legegyszerűbb szettjeinket is. E mellett a pöttyös, kockás, tyúklábmintás verziókat is megtalálunk idén a boltok polcain. Bár lassan kifutó darabok között szerepel az állatmintás verzió, de idén azért még érdemes esélyt adni nekik!

A színes harisnyák esetében igyekezzünk olyan darabot választani, mely testi adottságainkhoz illik. Bár a fehér és világos darabok is piacra törtek, óvatosan kell bánnunk velük, mert a világosabb színek olykor optikailag nagyíthatnak. Ha mindenképp a színes mellett tesszük le a voksunkat, akkor fejben fussuk át gardróbunkat is, nehogy a tágas kínálatban elveszve egy olyanra essen a választásunk, amit később egy ruhánkkal sem tudunk viselni, hiába szimpatizálunk az árnyalattal.

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest