Szabadidőszettek újragondolva

2020. január 03.
Itt az ideje, hogy átgondoljuk a szabadidőszett fogalmát! Azonban nem a susogós anyagú, márkajelzésekkel ellátott, bő és alaktalan összeállításokra gondolunk.

Bár fazonban nem mondanánk, hogy rengeteg opció áll rendelkezésünkre, biztosak vagyunk benne, hogy azért mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A legfőbb tippünk, hogy óvatosan bánjunk a színekkel és a méretezéssel! Mert egy rosszul választott méret olykor nevetségesen hathat: ha méretünkön felül vásárolunk, akkor buggyos hatást kaphatunk, ha pedig túl szűket, akkor félő, hogy mindent megmutat majd a szettünk.

Ezeknél a viseleteknél a letisztultság a lényeg, így mi döntjük el, hogy éppen milyen kiegészítőkkel kombináljuk. Lehet elegánsabb kabáttal ellensúlyozni, de edzőcipővel is jól mutatnak a kasmír és bordázott szettek. Sőt, bokacsizmákkal is tökéletesen párosítható, ezzel a szett vagány oldalát erősíthetjük. Természetesen a szabadidőszettek egyértelmű előnye, hogy nem csupán az utcán állják meg a helyüket: ezek azok a darabok, melyekben az otthon melegében is csinosnak érezheti magát az ember. 

9 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest