Trapéznacik bevetésen

2020. január 07.
Az újra trendi trapéznadrág nemcsak napbarnított bőrön mutat jól, lezser felsőkkel, hanem télen is ütős sikket ad nekünk!

Tudjuk, először nehezebb elképzelni, hogyan is viselhetnénk egy ilyen karakteres nadrágot a csőnadrágok egyeduralma után, de megéri kilépni a komfortzónánkból a trapéz szárak kedvéért!

Mivel alapvetően is meghatározott stílust képviselnek a szárak, így ez kissé megköti kezünket, de azért az utóbbi éveket jellemző nagyfokú eklektika most is jó szolgálatot tehet. A hosszabb kabátok lehetővé teszik, hogy egybeolvadjanak az anyagok, a rövidebb kabátok viszont kiemelik a nadrág passzos részeit a combunkon.

Műszőrmével viselve igazán karakteres hatást érhetünk el, legyen ez farmer, kord vagy akár más anyagból készült alsó. Hidegebb napokon bátran viselhetjük oversize pulóverekkel, kardigánokkal is, így meghagyva a kényelmes, de különleges hatást.

Nem csak vékony virgácsokkal rendelkező emberek viselhetik a trapézszárú csodákat, de a kerekded formákkal élők is kihasználhatják áldásos vonalait. Érdemes próbát tartani minden nadrág esetében, hiszen léteznek már rövidebb szárú trapéznadrágok is, melyekkel óvatosan kell bánnunk, főleg ha nem vagyunk magasak. A combon lévő középső, nagyon világos koptatás sokszor optikailag nagyít, érdemes tehát egyszínű darabot választani, ha nem a nagyítás a cél. 

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest