A trendi, meleg árnyalatok a férfiak ruhatárát is színesebbé teszik

2020. január 27.
A '60-as és '70-es években egyáltalán nem volt meglepő egy rózsaszín, narancssárga vagy piros ing, és bár mostanában már-már újra elterjedt a melegebb színárnyalatok viselése a férfiak körében is, még mindig sokan ódzkodnak tőle. Mutatjuk, miért érdemes mégis beújítani néhány kellemes, meleg arányalatot a férfi ruhatárakba is!

Vannak színek, melyek remekül kiemelik a bőrtónust, a szemszínt és a hajszínt. Érdemes hát ezek szerint felépíteni egy férfi ruhatárat is! A meleg tónusok közül jótékonyak lehetnek a rózsaszín, piros, narancssárga, bordó, tüdőszínű és lila árnyalatok. Ha szemezünk ezekkel a színekkel, de bizonytalanok vagyunk a viselésükben, vagy abban, jól áll-e nekünk az adott árnyalat, akkor próbáljunk fel minél több ilyen darabot a próbafülkében vagy csak tegyük az arcunkhoz közel az árnyalatokat, – ösztönösen azok után fogunk nyúlni, melyek üdébbé, élővé teszik az arcszínünket és vonásainkat.

Persze kezdhetjük először a kiegészítőkkel is az ismerkedést, így apránként szivárogtathatunk a gardróbunkba egy-egy meleg árnyalatú darabot, hidat teremtve az alapszínek és az élénkebb színek között. A próbálgatás mellett érdemes inspirációs fotókat is nézegetni, hiszen ezek megmutatják, melyek azok a ruhadarabok vagy kiegészítők, amelyek közel állnak hozzánk. A színes cipzárok, zsebek, belső anyagok is kedvet hozhatnak még több ilyen árnyalatú darab beszerzésére!

Aki pedig igazán bátor, annak azt ajánljuk, hogy ne fukarkodjon a színes, mégis lágy színekkel, hiszen akár monokróm szett formájában is tarolhatnak a színes darabok. Kicsit közelebb érezhetjük magunkat ezekhez a színekhez, ha az adott darab abszolút a testalkatunkra van szabva. Ha tetszik egy-egy darab, de kicsit lóg, túl hosszú az alja, esetleg nem a testalkatunknak megfelelő az ujjrésze, akkor ne spóroljuk meg a varrodát, hiszen egy-két öltés csodákra képes!

12 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest