Yurkov stílustippek: hogyan kombináljuk a ceruzaszoknyát és a szövetnadrágot?

2020. január 29.
A pénztárcánk és a környezet is meghálálja, ha nem sok "körülbelül jó", hanem kevés, de minőségi és tökéletesen hozzánk illő darab alkotja a ruhatárunkat. Ezúttal azt járták körbe a YURKOV stílusszakértői, hogy miként tudunk két minden ruhatárban megtalálható alapdarabot stílusosan és sokféleképpen kombinálni.

Nadrág-blézer, de nem unalmasan

Az élére vasalt nadrág blézerrel való párosítása talán a legnépszerűbb páros, azonban ha egy pólót vagy bohókás printes felsőt veszünk hozzá. Akár a blézerre kívülről is tekerhetünk övet, hogy még sikkesebb, de különleges hatást érhetünk el vele. Ha passzos a nadrágunk, akkor funkcionálhat cicanadrágként is és bátran párosíthatjuk tunikával illetve magassarkúval a nem mindennapi, de elegáns hatás kedvéért. De akár már az is jó lehet, ha ropogós fehér ing helyett ezúttal egy lágyesésű szaténos blúzzal, melyet blézer mellett farmerdzsekivel és bőrkabáttal is kombinálhatunk.

Így lesz izgalmas a legegyszerűbb ceruzaszoknya

Akár vastag pulóvert, croptopot is vehetünk a ceruzaszoknyánkhoz – előbbinek hiába vastag az anyaga, bátran be lehet tűrni a szoknyába, hiszen így nyújtani fogja a lábunkat. A szezon másik kedvence, a vastag, hosszú kardigán is kombinálható az irodisták kedvenc ceruzaszoknyáival. Abban az esetben, ha kiemelnénk a derekunkat, a kardigán tetejére is tehetünk egy bőrhatású vastagabb övet!

Bátran válasszunk cipőt!

Ceruzaszoknyához és szivarnadrághoz nem csak diszkrét magassarkút, de 2020-ban magastalpú sportcipőt, bokacsizmát vagy akár balerinát is. Illetve, ha sportosabb vagy lazább felsővel kombináljuk az alsóinkat, akkor sem kell elbúcsúznunk a kedvenc magassarkúnktól, hiszen nem zűrzavaros, hanem inkább izgalmasan eklektikus hatást fog kelteni!

Itt tudod visszanézni a Yurkov legújabb videóját!

Fotó: Getty Images