5 kötött darab, amelyet érdemes beszerezni a leárazások alatt

2020. január 30.
Tévedés azt gondolni, hogy a tavasz közeledtével butaság lenne bármilyen kötött darabot megvásárolni. Most van csak igazán értelme! Hiszen olyan minőségi darabok kerülnek leárazásra, melyek nem csak egy évre leszenk hű társaink, hanem több évtizeden keresztül szolgálhatnak bennünket.

A hideg idő elvonultával is remek társunk lehet egy-egy kötött darab, hiszen tavasszal egy harisnyával vagy akár május környékén már harisnya nélkül is viselhetjük a kötött ruhákat, melyekhez nagyszerűen párosíthatunk edzőcipőt vagy loafert. Egy egyberuha remek választás azoknak, akik nem szeretnek sokáig elidőzni reggelente a szettek kiválasztásánál. Ha kissé kerekded idomokkal rendelkezünk, akkor sem kell lemondanunk az egyberuháról! Mindössze annyi a teendőnk, hogy egy kimonóval vagy blézerrel párosítsuk, így megtörhetjük a passzos anyagok alkotta sziluettet.

A kötött pulóverek igazából ki is válthatják az átmeneti kabátokat, ugyanúgy öltözhetünk rétegesen egy-egy kötött csoda alkalmazásával is. Sőt, a vékonyabbakat nem csak a ruháink felé, de alá is felkaphatjuk, ezzel szintén növelve a kombinációk számát. Érdemes áttekintenünk, hogy melyek azok az árnyalatok, amelyek a legjobban passzolnak hozzánk és arcunkhoz, ezekből pár hasonló árnyalatot és különböző fazont beszerezni a lehető legjobb döntés!

Szürke megkötős ruha COS 18 000 Ft

Rövid piros pulóver Zara 2995 Ft

Kötött melltartó Stradivarius 1995 Ft

Garbós ruha POLO Ralph Lauren/About You 55 990 Ft

Finomkötött szoknya H&M 4990 Ft