Kötött darabok, melyek tavasszal is velük maradhatnak

2020. február 05.
A karácsonyi időszak után sem kell lemondanunk a meleg, kötött csodákról! Egyszerűen az a megoldás, hogy minél több fazonnal, stílussal keverjük ezeket a darabokat.

Viselhetjük őket lazán farmerrel, de szövet- és kordnadrágokkal is istenien néznek ki. A bőrhatású darabok pedig szinte kiáltanak azért, hogy kötött holmikkal kombináljuk őket és ugyanez a helyzet a palazzo nadrágokkal is. Lényegében nem tudunk olyan anyagú vagy fazonú nadrágot mondani, mellyel ne mutatna jól egy szép kötött darab.

Már csak annyi a dolgunk, hogy megnézzünk, milyen darabok felelnek meg leginkább a személyiségünknek és a testalkatunknak. Enyhébb téli, koratavaszi napokon viselhetjük vékonyabb anyagú szoknyákkal és ruhákkal is, sőt, nemcsak felsőrészként, de akár szoknyaként vagy egyberuha alatt is hordhatjuk ezeket a különleges textúrájú ruhadarabokat.

Nemcsak midi és maxi szoknyákkal teljesedhetnek ki ezek a pulcsik, de minikkel is egy-egy jól megválasztott harisnyával karöltve.  Ha nem vagyunk biztosak egy nagyon passzos ruha viselésében, akkor oldhatjuk a feszességet egy kötött darabbal, melyet bármikor levehetünk. Ne zavarjon össze minket a vékony és vastag anyagok találkozása, ahogyan a stílusok és a rétegek keverednek, úgy a textilek játéka is izgalmas párosításokat fog eredményezni! A kedvencünk például, amikor egy vékony szatén alsóval kombináljuk kedvenc vastag, kötött pulcsinkat.

7 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest