10 papucs otthonra – nem csak kényelmesek, divatosak is

2021. február 15.
Papucskörkép, avagy mit húzzunk a lábunkra otthon.

B-kategóriás lábbelikből mindennapjaink alapdarabjai lettek a szobapapucsok, amiket bár nem lát a fél világ, mi mégiscsak velük kezdjük és zárjuk a napot. Körülnéztünk hát, milyen papucsok közül válogathatunk, amik nemcsak kényelmesek, de szépek is.

Otthonipapucs-trendek

Bár a házi lábbelikről ritkán szólnak a cipőtrendek, az utcai papucsok divatja az otthoni változatokra is hatással van. Mióta pedig többet tartózkodunk otthon, a figyelem is fokozódott irányukba, ideje volt hát, hogy bemutassuk nektek a legkeresettebb otthonipapucs-fazonokat:

  • a csatos orvosi papucsok (értsd Birkenstock és társai) élen járnak, szőröstől a full gumi válozatokig minden anyagban és színben megtaláljuk őket. Előnyük a talpkialakítás, ha jó minőségűt választunk, csak jót teszünk vele lábainknak.
  • a zárt papucsok, klumpafazonok a tél kedvencei, esetükben a cukiskodó plüssváltozatok azok, amik (szinte) korhatár nélkül hódítanak. Nem állítjuk, hogy szépek, de kétségkívül kályhamelegek.
  • a mamuszbalerinák is keresettek, a belebújós változatból szerencsére natúr színű, egyszerű, de nagyszerű változatokat is találhatunk.
  • a gumipapucsok, aka strandpapucsok is ott figyelnek minden márkánál. A logózott változat menő, de nem kötelező, azt pedig csak lábfejünk formája dönti el, hogy tépőzáras lesz-e a befutó, vagy sem.

divatos-papucsok

Papucskörkép

Haladjunk a télből a nyárba, avagy a szőrös pacskeroktól a pucér változatokig, pláne, hogy ez utóbbiak majd akár strandpapucsként is funkcionálhatnak – bár ott tartanánk már!

Fázós talpaknak érdemes a mamusz–bundás papucs tengelyen mozogni, jó hír, hogy ettől még egyáltalán nem lesz nagymamás a lábbeli, trendi melegítőnk szuper társra lelhet bármelyikük képében.

mango-papucs

Mango 7995 Ft

oysho-papucs

Oysho 7595 Ft

hm-papucs

H&M 6495 Ft

tommy-hilfiger-papucs

Tommy Hilfiger – Answear 13 990 Ft

emu-australia-papucs

Emu Australia 59 €

Ha már a fenti papucsok látványától meggyullad a lábunk, egyértelmű, hogy nekünk a gumipapucsokat szánta az ég. Kényelmesek, sportosak, de köztük is találhatunk olyanokat, amik jól mutatnak kötött ruhákkal, csinosan kényelmes otthoni szettekkel, hiszen tudjuk, érezzük, nem jó minden áldott nap melegítőben nyomni a home office-t.

birkenstock-papucs

Birkenstock – ecipo 14 920 Ft

bershka-papucs

Bershka 5995 Ft

superdry-papucs

Superdry 34,99 €

hunter-papucs

Hunter 40 €

karl-lagerfeld-papucs

Karl Lagerfeld 99 €

Ezt olvastad már?