Zendaya edzésmotivációja nagyon meta

2021. február 05.
A fiatal színésznő egészen elképesztő módszert talált ki arra, hogyan motiválja magát az edzésre. Zendaya régi vörös szőnyeges megjelenésekről maradt parókákat ölt magára, és azt játssza, hogy ő most egy olyan személy, aki edzeni akar.

Stephen Colbert késő esti talk show-jában árulta el Zendaya a műsorvezető kérdésére, hogyan őrizte meg fittségét a koronavírus-járvány alatti kijárási korlátozások idején. A Malcolm & Marie színésznője egészen egyedi módszert talált a motivációja megőrzésére. „Folymatosan azt mantráztam magamnak, hogy muszáj felpumpálni a vérkeringésemet, többet kell a szabadban lennem, nem maradhatok odabent, és lazsálhatok naphosszat” – mondta Zendaya, aki az asszisztensét is megkérte rá, hogy minden nap figyelmeztesse arra, hogy eredetileg azt tervezte, minden nap sportol.

zendaya-edzes-motivacio

Gyakran nehéz volt azonban megőriznie a motivációját a 24 éves színésznőnek. Egyedül a régi, vörös szőnyegen viselt parókák segítettek, hogy megtalálja az inspirációt az edzésre. „Mivel rettentően hiányzott a színészet, ezért úgy döntöttem, hogy minden nap lemegyek, és hogy kicsit inspiráljam magam és mozogjak, felveszem valamelyik parókát, így egy teljesen más személyként vágok bele az edzésbe. És még a páromat is szórakoztatom és megnevettetem egyúttal.”

„Tehát neked nem volt kedved edzeni, de a karakternek, akit játszottál, igen?” – kérdezett vissza a talk shaw házigazdája, Zendaya pedig egyetértett.

„Pontosan. Egy kis inspiráció kellett. De működött, kimozdultam” – helyeselt a színésznő, akinek a trükkjét lehet, hogy érdemes kipróbálni, ha legközelebb nincs kedvünk a futáshoz. Egyszerűen képzeljük azt, hogy mi vagyunk Usain Bolt vagy Serena Williams, és máris lelkesebben faljuk a kilométereket. 

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?