Ha érdekel a divat, ezeket a fiatal divattervezőket kövesd!

2021. április 14.
Öt olyan, nemzetközileg elismert, fiatal, feltörekvő tehetséget mutatunk be, akikről a jövőben biztosan sokat hallhatunk még.

Bár 2020 az egyik legkeményebb évként kerül be a történelemkönyvekbe, egy biztos, a tehetségnek, a kreativitásnak a pandémia sem szabhatott határt. Bizonyítják ezt azok a fiatal tervezőtehetségek, akik a nehéz körülmények ellenére is alkottak. Ha szereted a divatot, és fontosnak tartod a fenntarthatóságot, ezeket a feltörekvő dizájnereket mindenképp kövesd be:

Susan Fang

A 28 éves tervező – akinek már Londonban és Sanghajban is van üzlete, futurisztikus és innovatív munkáiról híres. Az LVMH fiatal tervezői pályázat finalistája volt 2019-ben, és bekerült a Forbes 30 Under 30 listájára is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SUSAN FANG (@susanfangofficial) által megosztott bejegyzés

Steven Stokey-Daley

Az SS DALEY brit márka 24 éves alapítója a férfidivat sztereotípiáinak üzen hadat, miközben a brit tradíciókat igyekszik megmenteni. Hírnevét pedig Harry Stylesnak köszönheti, aki az átala tervezett ruhákat viselte a Golden című videokilpben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S.S.DALEY (@stevenstokeydaley) által megosztott bejegyzés

 

Asata Maisé

A 27 éves delaware-i tervező limitált szériás, fenntartható patchwork munkáiról híres, amik nemcsak a régi alapanyagokat mentik meg, de a kézművesség műfaja előtt is meghajolnak. A tervező mindenkit arra biztat, hogy nem szabad megijedni attól, hogy magunknak tervezzünk és varrjunk ruhát, ez ugyanis az egyik leghatékonyabb eszköz ahhoz, hogy megmutassuk, kik vagyunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Asata Maisé (@asata.maise) által megosztott bejegyzés

Antonio Vattev

A londoni székhelyű AV Vattev férfidivat-márka a 27 éves – bolgár gyökerekkel is rendelkező – Antonio Vattev esztétikáján nyugszik, aki a modern szabásmintákat a precíz haute couture technikákkal vegyíti. A tervező számára a kreativitás egyet jelent a szabadsággal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GENERATION in REHEARSAL (@avvattev) által megosztott bejegyzés

 

Yueqi Qi

A feltűnő és kidolgozott díszítéseiről híres 25 éves kínai tervező dolgozott már a Chanel couture műhelyében, 2020-ban részt vett a GucciFesten, munkáiban pedig saját kínai gyökereit kutatja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yueqi Qi (@_yueqiqi) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images Forrás: Vogue

Olvasd el ezt is!