Lélegzetelállító Kristen Stewart a Diana-film plakátján

2021. augusztus 27.
Királynői alakításra számíthatunk Kristen Stewarttól a plakát alapján a novemberben mozikba kerülő életrajzi filmben.

A moziplakátok általában egy kaptafára készülnek, így amikor valami eredeti ötlet bukkan fel, csak ámul az ember. Pont ezt érezhetjük Pablo Larraín filmjének plakátját látva: a Kristen Stewart főszereplésével készülő Spencer című mozi olyan plakátot kapott, ami arra utal, hogy jó adag drámára számíthatunk majd a filmet látva. 

kristen-stewart-diana-film-plakat

A Kristen Stewartról eddig megjelent képek, melyeken Dianaként láttuk, már meggyőztek mindenkit, hogy tökéletes választás volt a szívek hercegnőjének szerepére, a plakátról pedig leolvashatjuk, Larraín milyen látványvilágot és hangulatot álmodott meg a filmnek, mely azon a hétvégén játszódik, amikor Diana eldöntötte, hogy véget vet Károly herceggel kötött házasságának.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Cut (@thecut)

A plakáton Kristen Stewart arca nem is látszik, ellenben minden porcikája azt sugallja, hogy összeomlott. Mindezt egy 17. századi holland mestermű stílusában ábrázolták a fotón, ahogy kezei közé temeti arcát csodás báli ruhájában, mely a plakát nagy részét elfoglalja. 

„Ez volt az egyik legszomorúbb történet, amit valaha olvastam. És nem csak eljátszani akartam Dianát. Ismerni akartam – mondta Kristen Stewart a filmről. – Rég akartam már ennyire részese lenni egy produkciónak, mint most.”

Forrás: Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!