Vilmos és Katalin közelebb költözne a királynőhöz

2021. szeptember 02.
Vilmos herceg és Katalin hercegné komolyan tervezgetik, hogy átköltöznek Windsorba, hogy közelebb lehessenek Erzsébet királynőhöz.

Jelenleg a londoni Kensington-palotában lakik Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyerekükkel, György herceggel, Charlotte hercegnővel és Lajos herceggel, ám idejük egy részét a norfolki vidéki otthonukban, Anmer Hallban töltik. Cambridge hercegi párja most azt tervezi, hogy székhelyüket közelebb helyezik a nemrég megözvegyült II. Erzsébethez.

vilmos-katalin-koltozes-windsor

A család két idősebb gyermeke, Charlotte és György jelenleg Londonban járnak iskolába. Anmer Hall pedig azért tűnt logikus választásnak, mert Vilmos Észak-Angliában szolgált helikopterpilótaként, emellett karácsonykor közelebb esett a királynő Sandrighamben található rezidenciájához, ahol a család hagyományosan összegyűlt az ünnep alkalmával. Ám sok dolog megváltozott azóta, így más lehetőségeken gondolkoznak. 

A Windsorba való átköltözés nemcsak azért lenne logikus döntés számukra, mert így Erzsébethez is közelebb lennének, de Katalin hercegné családjával is könnyebb lenne találkozniuk, akik a Berkshire-ben található Buckleburyben élnek.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!