A filmtörténet legrosszabb szexjelenetei

2022. február 01.
Bárki, akinek valaha is volt szerencséje egy sajnálatos módon rosszul elhelyezett tükörhöz, tudja, hogy a szex ritkán néz ki jól. Ugyanakkor azt hinné az ember, hogy Hollywood képes úgy tenni, mintha ez nem így lenne.

A legtöbb mozifilmben a színészek dögösek, a vágás nem mutatja a bénázást pozícióváltáskor, az operatőrök pedig lággyá és hangulassá teszik a megvilágítást. Miért van néha mégis olyan érzésünk, mintha a Rossz lány voltam pomponlánypornó készítői árnyaltabban mutatnák be az együttlétet, mint néhány, egyébként tehetségesnek tartott rendező? Íme egy lista a valóban szörnyű mozis szexjelenetekről.

Rossz tanár

Nehéz lenne megmondani, mi a legnagyobb baj a Rossz tanár című film szexjelenetével. A farmer dörzsölődése? Justin Timberlake csípőmozgása? Justin Timberlake arca a csúcsponton? Justin Timberlake nedves farmerja? Elég lesz, köszönjük. Ha nem Cameron Diaz miatt, akkor mindannyiunk kedvéért.

Térkép a csillagokhoz

Julianne Moore szó szerint azt kérdezi Robert Pattinsontól: „Meg akarod b*ni a lyukaimat?” És kedves olvasó, kiderül, hogy igen. Nagyon is akarja. Mindazonáltal elég zaklatottnak tűnő szexet folytatnak egy autóban az út szélén. Aztán valahogy még rosszabb lesz – Julianna Moore kiszáll a járműből, és egy sállal letörli a spermát a lábáról. Na jó!

A tanú teste

Minden idők egyik leghírhedtebb szexjelenete Madonna és Willem Dafoe forró viasszal való kísérletezése A tanú teste című filmben. A popkirálynő Dafoe-n terpeszkedik, olvasztott viaszt és pezsgőt önt a testére, mielőtt felnyalja. Hát, nem ez lesz a kedvenc koktélunk…

Showgirls

Sok minden van, ami nem igazán stimmel a Showgirls című filmmel kapcsolatban, de a filmesek kétségtelenül alulmúlták magukat Elizabeth Berkley és Kyle MacLachlan különleges medencejeleneténél. A bugyborékoló víz, a szökőkút és a gátlástalan üvöltözés kombinációja a rémálmok kategóriája.

Végzet

Nem szabad szexelned a fiad menyasszonyával, de határozottan nem kellene, ha a végén ilyen rosszul néz ki az ügylet. Jeremy Irons úgy csap le Juliette Binoche-ra ebben az 1992-es filmben, mint egy ormótlan medve, majd végighúzza a szőnyegen (gondoljunk csak a horzsolásokra…)! Jáj.

Mi kell a nőnek?

Ami sok nőnek nem kell ezek után, az egy együttlét Mel Gibsonnal. Emlékeztek rá, amikor 2000-ben kijött a Mi kell a nőnek? című film? Kevés ennyire közhelyes szexjelenetet látni a mozivásznon. Kezdjük ott, hogy egy férfi a péniszével beszélget a fürdőszobában. Egy lámpa, ami tapsoláskor felgyullad. Egy nő, aki olyan hangosan jajgat, hogy nem lehet tudni, hogy elgázolta-e egy teherautó, vagy éppen orgazmusa van…

Forrás: Independent.co.uk

Olvass tovább!