A LINDASIETO új kollekciója ananásztextilből is készül

2022. február 22.
Siető Linda a MOME-n végzett, márkáját 2010-ben alapította, táskái szerepeltek már az olasz Vogue-ban is. Varázslatos, új táskakollekciója már növényi alapanyokból készül.

Siető Linda a MOME-n végzett, márkáját 2010-ben alapította. Kezdetben kizárólag olasz bőrökből készültek a táskák, 2019 óta azonban már egy innovatív, növényi alapanyagból, ananásztextilből is elérhetőek a magyarországi gyártású darabok. A kontrasztokkal játszó, elegáns-nyers kiegészítők az elmúlt években külföldi kiállításokon, valamint a magyar mellett a nemzetközi divatsajtóban, például az olasz Vogue-ban is szerepeltek.

lindasieto-jarvany-uj-kollekcio-taska

A tárgyak karakterét a sokszor egymással ellentétes és egymást kiegészítő, rétegződő elemek alakítják, vadabb vagy épp elegáns részletek, időtlen, lágy és kemény formák adnak teret a használónak, hogy pillanatnyi stílusa szerint illeszthesse a kiegészítőket az öltözékébe – sok-sok éven keresztül.

A mögöttünk álló turbulens és bizonytalan időszakra reflektálva, egy új, mozgékony egyensúlyt testesítenek meg a Balance kollekció táskái. A kedves, puha vonalak dinamikus aszimmetriával találkoznak és praktikus méretekben öltenek formát.

lindasieto-jarvany-uj-kollekcio-taska

A nagyobb Balance táska elegáns formájával, tágas, kétosztatú tereivel, belső zsebével ideális hétköznapi darab, a Mini Balance és Dune kistáskák játékosabb hangulatot idéznek, könnyű társként laza barangolásokhoz. A Dune és Mini Hybrid táskák válltáskaként és borítéktáskaként is funkcionálhatnak.

A színekben is megjelenik a kollekciót ihlető felszabadult, ám enyhén ambivalens életérzés, a friss és vidám sárga, narancssárga, zöldek mellett a mélyebb zöldeskék és több klasszikus sötétebb szín is megtalálható a palettán. Az új színek a rendelésre készülő és a márkára jellemző csuklópántmegoldással kialakított borítéktáska fazonoknál is megjelennek.

Kattints a képre a kollekcióért!

26 fotó megtekintése

Fotó: Liziczai Réka

Olvass tovább!