Blake Lively szivárványszínű Versace ruhában vonult

2022. március 04.
Blake Lively az Atelier Versace egyik legvarázslatosabb szivárványkölteményét viselte New Yorkban férje, Ryan Reynolds oldalán.

A nemrég rendezőként debütáló Blake Lively azon A-listás színésznők egyike, akiknek vörös szőnyeg szettjeitől sorra leesik az állunk. Nem volt ez másképp az Adam Project New York-i bemutatóján sem, ahol egy tündérmesébe illő, szivárványszínű Versacéban vonult, amiben úgy hatott, akár egy modernkori, stílusos hősnő. (Ez a megállapítás már csak azért sem áll messze a valóságtól, mert a színésznő és férje az első hírességek egyike volt, aki  a koronavírus idején, és most is 1 millió dollárral támogatta a háború sújtotta Ukrajnából menekülőket).

A pazar szabásminta, a pasztellárnyalatok a tavasz érkezését vetítik előre, a ruha pedig minden alkalomra kiváló választás: legyen szó egy elegáns estéről vagy épp egy filmbemutatóról, a megfelelő kiegészítőkkel bármelyik alkalomra magabiztosan bevethető.

Azt talán mondani sem kell, hogy az esemény óta látványosan megugrott a hasonló színű és fazonú ruhák iránti kereslet, a jó hír pedig az, hogy a Versace költeményhez hasonló, elérhető árú ruhákból nincs hiány az online kínálatban, többek között a Windsorstore, a Nordstrom és a Revolve webáruházakban is találni hasonlót.

Blake Lively

Blake Lively

Blake Lively

Blake Lively

Blake Lively

Forrás: People Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!