Ryan Reynolds már bánja, hogy egy ültetvényen vette el Blake Livelyt

2020. augusztus 05.
Ryan Reynolds és Blake Lively 2012-ben házasodott össze Boone Hallban, egy dél-karolinai volt rabszolgatartó ültetvényen.

Blake Lively és Ryan Reynolds nyolc évvel ezelőtt, 2012-ben házasodtak össze Dél-Karolina államban, Charlestonban, azon birtokon, ahol a Szerelmünk lapjai című filmet forgatták. A probléma csak annyi, hogy ez a bizonyos Boone Hall Amerika egyik legrégebbi ültetvénye, ahol korábban rabszolgákat dolgoztattak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boone Hall Plantation (@boonehallplantation) on Apr 22, 2020 at 9:00am PDT

Ez a tény 2012-ben még nem jelentett problémát a párnak, de most a Black Lives Matter mozgalom felerősödésével úgy érezték, bocsánatot kell kérniük, amiért ilyen ízléstelen helyszínt választottak az esküvőjük helyszínéül.

„Ez valami olyasmi, amit ma már mélyen sajnálunk. Lehetetlen jóvátenni. Akkoriban az az ültetvény a mi szemünkben csak egy esküvői helyszín volt. Most már máshogy látjuk, tudjuk, hogy borzalmas tragédiára épült. Egy ilyen hiba után vagy befogod a szádat, vagy megváltoztatod nézőpontodat, és cselekszel. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogsz újra elbaltázni valamit. A társadalmi berögződések megkérdőjelezése és megváltoztatása egy éltre szóló feladat” – nyilatkozta Reynolds a minap egy interjú során.

Érdekesség, hogy Reynolds és Lively esküvői fotóit tavaly törölte is a Pinterest, miután egy civil szervezet problémásnak találta, hogy a képeikkel romanticizálnak egy korábbi rabszolgatartó ültetvényt.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images