Taylor Swift új videóklipjét Blake Lively rendezte

2021. november 17. |

Elég jó dolgok sülnek ki abból, ha Blake Lively és Taylor Swift összefog. Például egy elég menő videóklip. Az esküvői témájú, I Bet You Think About Me című dalhoz készült videóban Miles Teller szerepel az énekesnő oldalán.

Teljesen váratlanul mutatta be új, I Bet You Think About Me című videóklipjét Taylor Swift, mely a Red (Taylor’s Version) című albumon szereplő dalhoz készült. „Végre dolgozhattam a briliáns, bátor és őrülten vicces Blake Livelyval, ami egyben az ő első rendezői munkája” – tette még hozzá Taylor Swift, hogy még nagyobb legyen a meglepetés. 

blake-lively-taylor-swift-videoklip

A videóklipben Miles Teller, a Top Gun 2. színésze alakítja a vőlegényt, akire a vörösbe öltözött Taylor Swift vadászik, mivel egy másik nőt vezet oltárhoz. A menyasszonyt Teller valódi felesége, Keleigh Sperry modell játssza. 

Bár most először dolgozott együtt együtt Taylor Swift és Blake Lively, közeli barátságát a színésznővel és férjével, Ryan Reynoldsszal már többször megénekelte dalaiban. Például 2017-es Reputation című albumán a Gorgeous című számban hallható, ahogy Lively és Reynolds kislánya, James mondja ki a gorgeous (gyönyörű) szót. A 2020-as Folklore című albumán is megemlíti a színész házaspár három gyermekét. A Betty című dalban hangzik el a három kislány, Betty, James és Inez neve mint szereplőké.

Forrás: Hollywood Reporter Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok