Taylor Swift új videóklipjét Blake Lively rendezte

2021. november 17.
Elég jó dolgok sülnek ki abból, ha Blake Lively és Taylor Swift összefog. Például egy elég menő videóklip. Az esküvői témájú, I Bet You Think About Me című dalhoz készült videóban Miles Teller szerepel az énekesnő oldalán.

Teljesen váratlanul mutatta be új, I Bet You Think About Me című videóklipjét Taylor Swift, mely a Red (Taylor’s Version) című albumon szereplő dalhoz készült. „Végre dolgozhattam a briliáns, bátor és őrülten vicces Blake Livelyval, ami egyben az ő első rendezői munkája” – tette még hozzá Taylor Swift, hogy még nagyobb legyen a meglepetés. 

blake-lively-taylor-swift-videoklip

A videóklipben Miles Teller, a Top Gun 2. színésze alakítja a vőlegényt, akire a vörösbe öltözött Taylor Swift vadászik, mivel egy másik nőt vezet oltárhoz. A menyasszonyt Teller valódi felesége, Keleigh Sperry modell játssza. 

Bár most először dolgozott együtt együtt Taylor Swift és Blake Lively, közeli barátságát a színésznővel és férjével, Ryan Reynoldsszal már többször megénekelte dalaiban. Például 2017-es Reputation című albumán a Gorgeous című számban hallható, ahogy Lively és Reynolds kislánya, James mondja ki a gorgeous (gyönyörű) szót. A 2020-as Folklore című albumán is megemlíti a színész házaspár három gyermekét. A Betty című dalban hangzik el a három kislány, Betty, James és Inez neve mint szereplőké.

Forrás: Hollywood Reporter Fotó: Getty Images

Olvass tovább!