Harry és Meghan visszatértek Európába

2022. április 14.
Meghan Markle és Harry az Invictus Játékokon tartózkodik egy hétvégre Hollandiában. Legutóbb 2018-ban jelentek meg együtt a Harry által alapított sporteseményen.

Az egyik, ha nem a legfontosabb esemény minden évben Harry naptárjában az Invictus Játékok, hiszen ő alapította a sporteseményt katonáknak és veteránoknak. Idén Hollandiában rendezik a játékokat, és 2018 után most először ismét feleségével, Meghan Markle-lel együtt vesz részt az eseményen. 

Sussex hercegi párjának szóvivője is megerősítette, hogy Meghan Markle is csatlakozik Harryhez a Hágában rendezett eseményen. Nemcsak az Invictus Játékokokon, de Európában sem jártak együtt azóta, hogy visszaléptek királyi feladataiktól és függetlenedtek a brit királyi családtól 2020-ban.

harry-meghan-markle-invictus-jatekok

Úgy tervezik, hogy Meghan Markle a sportesemény első néhány napján lesz jelen férje oldalán, aki a játékok teljes időtartama alatt, április 16–22. között Hollandiában marad. Ötödik alkalommal szervezik meg idén az Invictus Játékokat, és 20 különböző országból, köztük Dél-Koreából, Észtországból, Kanadából, Ausztráliából, Lengyelországból, Irakból és az Amerikai Egyesült Államokból is érkeznek versenyzők, akik atlétikában, íjászatban, kerekesszékes kosárlabdában, kerékpározásban, súlyemelésben, úszásban, ülő röplabdázásban és beltéri evezésben mérik össze erejüket és ügyességüket. Hollandia eredetileg 2020-ban adott volna helyet a játékoknak, de a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a versenyt.

Harry és Meghan párként szintén az Invictus Játékokon jelent meg együtt a nyilvánosság előtt, 2017-ben Torontóban, ahol kéz a kézben sétáltak. 2018-ban, Sydney-ben szintén együtt nézték a versenyt.

Forrás: Harper’s Bazaar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!