Szívmelengető fotók Harry hercegről és II. Erzsébetről, amik megmutatják a köztük lévő köteléket

2021. szeptember 15.
Bár kapcsolatuk most nincs épp a legjobb szakaszban, ezeket a fotókat elnézve jól látszik, milyen szoros a kapocs a szülinapos Harry herceg és nagymamája, II. Erzsébet királynő között.

II. Erzsébet királynő és unokája, Harry herceg között nem volt mindig ilyen viharos a kapcsolat. Bár most nincsenek épp a legjobb viszonyban, biztosak vagyunk benne, hogy a köztük lévő különleges kötelék – amiről az alábbi fotók is tanúskodnak – sosem múlik el, és sikerül rendezni a kapcsolatukat. Nézegess beszédes fotókat a nagymama-unoka párosról!

A ma már 2 gyerekes Harry herceg 1984. szeptember 15-én született, ezen a képen 5 éves volt, és az angol királyi család húsvéti miséjéről tart haza nagymamája, II. Erzsébet királynő kezét fogva.

Harry herceg és II. Erzsébet királynőErzsébet királynőt egy pólómérkőzés után lepte meg Harry herceg egy ajándékkal 2003 nyarán, amikor Harry 19 éves volt.

Harry herceg és II. Erzsébet királynő

Nagymama és unokája 2005-ben.

Harry herceg és II. Erzsébet királynő

A 25 éves Harry herceg 2009-ben családtagjaival vett részt a II. Erzsébet királynő születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen. A rendezvényen még velük volt Fülöp herceg is, aki idén tavasszal hunyt el, temetésére pedig Harry herceg is hazautazott, félretéve a családi gondokat. Nincs mit szépíteni, Fülöp herceg halála óta jelentősen megugrott a konfliktusok száma az angol királyi családban!

Harry herceg és II. Erzsébet királynő

A 2013-ban rendezett Chelsea Flower Show-n is együtt vett részt Harry herceg a nagymamájával.

Harry herceg és II. Erzsébet királynő

Bár Meghan Markle – aki sokak szerint szorgosan dolgozott azon, hogy éket verjen a királynő és unokája közé – jelen volt az életükben, Harry herceg és nagymamája még kedélyesen beszélgettek 2019-ben, Lady Gabriella Windsor esküvője után, a Szent György-kápolna előtt. 

Harry herceg és II. Erzsébet királynő

2018 nyarán már Meghan Markle is az angol királyi családdal tartott a fontos rendezvényekre, a fotósok figyelmét pedig nem kerülte el az, ahogyan II. Erzsébet királynő a jövendőbeli családtagra tekintett.

Harry herceg, II. Erzsébet királynő és Meghan Markle

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?