3 sminkújdonság, amit érdemes beszerezned a fesztiválszezonig

2022. június 14.
Szebbnél szebb csomagolások, árnyalatok és atombiztos sokoldalú formulák közül kimazsolázva mutatunk most 3 olyan sminkterméket, amit a fesztiválidőszakban is simán bevethetsz.

A nyár legcoolabb szemhéjpalettája kontrasztmániásoknak

fesztival-szepseg-smink

A Netflix Stranger Things sorozatának misztikus világát pakolta valóságos színorgiába a MAC legújabb kollekciójával, ahol csupa-csupa kifinomult és statement árnyalatoknak örülhetnek az eklektikus színkombók, a ’80-as évek sminkdivatjának és menő színeinek rajongói. A látványos szériából a mi kedvencünk a Hawkins Class Of 1986 szemhéjpaletta (azért a testvére, a The Void Eye is zseniális, ha a drámaibb színeket szereted, 15 ezer forint), ami tele élénk, merész és látványos árnyalatokkal igazi fesztivál must have.

Amikor a színorgia jelző nem túlzás

fesztival-szepseg-smink

Ha bevállalósabb szemsminkre vágysz, vagy csak zavar, hogy egy márka sem hozta ki a kedvenc szemceruza-árnyalataidat metál vagy csillámos verzióban, akkor az Avon kínálatban tényleg érdemes elmerülnöd. A nyári hónapokat egy valóságos flottányi Glimmerstick szemkontúrceruzával (999 Ft) nyitották, tényleg kismillió színárnyalatban, és túlzás nélkül „megpimpelt” formulával (E-vitaminnal, illetve csipkebogyóolajjal gazdagították). Ha a ragyogást is fokoznánk, a Glimmerstick Diamond sorozatában keressük az igazit. A kötelező fesztiválkellékek közt is dobogós szemceruzáknak egyébként a praktikus kialakítása is piros pontot érdemel, de a szín és a formula az, amiért igazán imádni fogjuk. Simán siklik a bőrünkön, mesés színhatást és tartós viseletet nyújtanak még a legmelegebb napokon – vagy a hajnalig tartó tánc közben is.

A színváltás nagymestere

fesztival-szepseg-smink

Nem csak gyermekkori álmunk lehet egy jó színváltós matrica vagy éppen körömlakk, a felnőttkori partisminkekbe is szépen illeszthetünk egy kis extraizgalmat egy jó színváltó rúzs segítségével. Idén nyárra az Essence Electric Glow (1189 Ft) néven futó újdonságát ajánljuk ehhez. A nemcsak sokszínű, de kifejezetten sokoldalú rúzs, formulája reagál az ajak természetes, egyedi pH-értékére, és ennek eredményeként megváltoztatja színét. Felvíve egyedi, lágy rozé árnyalattal színezi az ajkakat, és természetes, ragyogó felületet ad nekik – egyfajta lágy, színes csillogást, miközben táplálja is az ajkakat.

Olvass tovább!