3+1 új önbarnítós szépségtermék, amit tényleg imádni fogsz

2022. június 22.
Beindult a nyári szezon, de nem hogy csokiszínre, de még egy egészséges kis barnaságra sincs esélyed? Semmi pánik, az önbarnítós szektor csak úgy termeli ki az izgalmas újdonságokat. Ezek közül mutatunk most nektek néhány opciót.

Bondi Sands önbarnító hab

onbarnitok-ujdonsagok-nyar

Az igazi ausztrál barnaság igéjét hirdeti már nálunk is a tengerentúli Bonds márka, méghozzá két nagyon izmos családtagjával. A díjnyertes, vegán és állatkísérlet-mentes Bondi Sands önbarnító habbal (7999 Ft) pikk pakk napcsókolta ausztrál barnaságot érhetünk el. A felvitelben applikátor kesztyű segít, hogy biztosan egyenletes oszlassuk el az egyébként friss, kókuszillatú, aloe verával dúsított formulát. A kellemetlen szagú önbarnítózás sanyarú éveit nem csak magunk mögött tudhatjuk ezzel, de a ragyogó, bronzos színt szépen kitolhatjuk a márka hosszan tartó barnaságot ígérő Gradual Fokozatos önbarnító tejével (5399 Ft).

Ashanti Cosmetic Breezy Peasy ananászos olaj

onbarnitok-ujdonsagok-nyar

Napsütötte bőrre sokan vágyunk, de a mellékhatásaira már kevésbé. Ha tudatos napkerülő vagy, de megdobban a szíved egy pár árnyalattal sötétebb, napcsókolta nyári bőrszíntől, akkor az Ashanti Cosmetic Breezy Peasy (16000 Ft) újdonságával mindeképp érdemes szemezned. Telis tele van jótékony összetevőkkel, a benne lévő ananász és búzacsíra segít az egyenletes, szép bőrtónus kialakulásában, a gránátalma olaj, a kókuszolaj és az E-vitamin elősegíti a sejtregenerációt, hidratálja a bőrödet, halványítja a ráncokat. Pici kis üveg, de bomba a tudása. Lényegében egy igazi vitaminkoktél, ami megadja mindazt, amire szüksége van a bőrödnek napozás előtt, és után is – mindezt mennyei illattal.

St. Moriz Advanced Face Tanning arcbarnító permet

onbarnitok-ujdonsagok-nyar

Itthon egészen izmos rajongótábora van a St.Tropez önbarnítóknak,  amely mellé most egy hasonló nevű, versenytárs érkezett a St.Moriz képében. Azoknak lehet jó választás, akik egy barátságos árfekvésű, de mégis tökéletesen “dolgozó” új kedvencet keresnek. Minőségi összetevőkkel ígér csodaszép, napcsókolta barna bőrt, mindezt  állatkísérletmentes felállásban. A családban az applikátor kesztyű mellett széles skálán kaptak helyet a medium, gyors vagy épp lassú barnulást ígérő kedvencek, cseppek, barnítóvizek és szérumok, amelyek közül mi most az érzékeny bőrre is szuper választásnak bizonyuló, Aloe Verát és E-vitamint tartalmazó St. Moriz Advanced Face Tanning Mist arcpermetre (6990 Ft) irányítjuk a reflektorfényeket.

+ 1 kedvenc

Inglot Lab Let’s get tan bronzosító cseppek

onbarnitok-ujdonsagok-nyar

Más formában, de a nagyon meggyőző és praktikus kategóriában startolt az idei önbarnítós szezonban az Inglot első önbarnító cseppje, a Inglot Lab Let’s get tan (9900 Ft). Nagy előnye, hogy könnyű olaj formulájával a felvitelt követő néhány órán belül ragyogóan barnává varázsolja a bőröd. Az sem mellékes, hogy arcra és testre is bevetheted, miközben aktív összetevőkkel -tökmagolaj és E-vitamin – szépíti is a bőröd. A vegán és állatkísérlet-mentes újdonságot érdemes este bevetned, így éjjel is barnulhatsz.

Olvass tovább!