Fürdőruhamodell lett az 59 éves Demi Moore

2022. július 08.
Demi Moore a vintage szabású fürdőruháiról híres márka, az Andie idei kollekciójához állt modellt.

Limitált szériás fürdőruha-kollekcióval jelentkezett az ausztrál Andie luxubrand, amihez az új pasival randizó Demi Moore-t is sikerült megnyerniük. A Demi Moore x Andie kollekcióban találunk egyrészes fürdőruhákat, de természetesen nem hiányozhatnak a stílusos, vintage bikinik sem, amik csúcsminőségű francia és olasz alapanyagból készülnek Marokkóban. A termékek ára 75-155 dollár között mozog, a méretek pedig az XS-től egészen a 3XL-ig terjednek.

Az 59 éves Demi Moore-ra azután esett a választás, hogy az elmúlt évben a színésznő lányai, Rumer Willis, Tallulah Willis és Scout Willis voltak a brand nyári kollekciójának arcai. Az akkor ötéves brand nagyot ment, 18,5 millió dollárral zárt, több mint 1 millió terméket adott el.

„Demi a tervezési folyamat minden lépéséből kivette a részét, kezdve a vázlatoktól és a sziluettektől egészen a szövetválasztásig és az utolsó simításokig – mondta Michelle Copelman, az Andie márka tervezésért felelős alelnöke. – Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen befolyásos divatikonnal dolgozhattunk együtt ezen a különleges kollekción, és alig várjuk, hogy minden nővel megoszhassuk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andie (@andieswim) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andie (@andieswim) által megosztott bejegyzés

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

7 fotó megtekintése

Forrás: Sourcingjournal Fotó: Andie

Olvasd el ezt is!