Egyetlen tanácsot adott David és Victoria Beckham a fiuknak, Brooklynnak a házassága előtt

2022. augusztus 17.
23 év házasság után Beckhamék tudják, hogy mit beszélnek.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz áprilisban házasodott össze, mindössze 9 hónapnyi együttjárás után. Hogy egészen pontosak legyünk, Nicola és Brooklyn 2017-ben találkoztak először, de csak két évvel később kezdtek randevúzni, és három évvel a megismerkedésük után, 2020 júliusában jegyezték el egymást.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

Az eljegyzésük alkalmából annak idején Victoria és David Beckham is kifejezte gratulációját a párnak. „Ez a legizgalmasabb hír! Nem is lehetnénk boldogabbak. Sok szeretetet és életre szóló boldogságot kívánunk! Mindannyian nagyon szeretünk mindkettőtöket” – írta Instagram-posztjában Victoria, amihez David még ennyit fűzött hozzá: „Gratulálunk ennek a két gyönyörű embernek. Boldogok vagyunk, hogy nekivágtok az izgalmas közös utatoknak.”

A nagy napra végül április 9-én került sor, amikor is mintegy 500 családtagjuk, barátjuk és kollégájuk előtt a fiatal pár kimondta egymásnak a boldogító igent. Az esküvőjük világszerte címlapokra került – és sok rajongó azon is elgondolkodott, vajon Victoria és David milyen tanácsokat adott a párnak az esküvő előtt. David és Victoria a világ egyik legikonikusabb párja, hiszen több mint két évtizede vannak együtt. 1997-ben találkoztak egy jótékonysági focimeccsen (ahol David játszott, Victoria pedig fellépett), majd 1999-ben egy extravagáns esküvőn összekötötték az életüket.

És hogy adtak-e tanácsot Brooklynnak az esküvő előtt?

Az E! Newsnak nyilatkozva David Beckham a következőt mondta: „A legfontosabb, hogy szeressétek egymást, próbáljatok meg nem aggódni semmi miatt – próbáljátok meg jól érezni magatokat. Ennyit tanácsoltunk nekik.”

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!