Így alakult Jennifer Lopez és Ben Affleck exeinek szerelmi élete

2022. július 25.
Minden idők legnépszerűbb álompárja, hatalmas kerülőúton találta meg a boldogságot, hiszen az elmúlt két évtizedben több párkapcsolatba és házasságba is belevágtak – sikertelenül. Ám szerencsére nemcsak ők, hanem az exeik is maguk mögött hagyták mára a múltat.

Aligha akad filmbeillőbb szerelmi történet a sztárvilágban ma Jennifer Lopez és Ben Affleck románcánál, hiszen a páros közel húsz, külön töltött év után újra egymásra talált, és 2022. július 16-án végre kimondták egymásnak az igent egy Las Vegas-i kápolnában. „A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves, és kiderült, hogy a szerelem türelmes is. Húsz évig várt” – írta az énekes-színésznő a rajongóinak küldött hírlevelében, melyben bejelentette az örömhírt. Egy biztos, tényleg nagy utat tettek meg az oltárig, olyannyira, hogy az elmúlt két évtizedben mindketten családot is alapítottak, elváltak, aztán újra elköteleződtek valaki oldalán.

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ben Affleck például 2005-ben feleségül vette Jennifer Garnert, akitől három gyermeke született: Violet, Seraphina és Samuel. A házasságuk 2015-ig tartott, a színésznő pedig a szakításuk után többször is nyíltan beszélt arról, továbbra is szereti volt férjét. „Ő életem szerelme. Mit tehetnék ez ellen? Ő a legragyogóbb, a legkarizmatikusabb és a legnagylelkűbb személy minden szobában. Egyszerűen csak bonyolult pasi. Mindig azt mondom, olyan, mint a Nap. Ha rád süt, érzed magadon. De amint ezek a sugarak másfelé fordulnak, hideg lesz. Elég hatalmas árnyékot hagy maga után” – nyilatkozta.

Éppen ezért joggal feltételezhetnénk azt, hogy Garnert esetleg megviselte az exe új házassága. Ám erről szó sincs! A színésznő 2018 óta egy üzletember, John Miller párja – csak nem hangoztatja ezt.  Nem jelennek meg együtt nyilvános események, sőt, Jennifer nem is beszél a férfiról a nyilvánosság előtt, de a bennfentesek azt mondják, tökéletesen kiegészítik egymást. „Boldoggá teszi őket, hogy egy átlagos páros lehetnek, akik nincsenek ott mások radarján. Nincs szükségük arra, hogy bárki is megerősítse számukra azt, hogy egymásnak lettek teremtve” – árulta el egy névtelen forrás. 2020 nyarán egyébként egy kis időre szakítottak, állítólag azért, mert a színésznő még nem állt készen a házasságra, John viszont már igen. (A férfi maga is túl van már egy váláson, két gyermeket nevel exfeleségével, Caroline Campbell-lel.) Ám alig néhány hónap elteltével kibékültek, és a kapcsolatuk azóta is szárnyal…

Jennifer Garner

Pontosan úgy, ahogy J.Lo exférjének románca is! Marc Anthony ugyanis 2022 februárjában megtalálta a saját boldogságát a Miss Universe Paraguay 2021 királynője, a mindössze 23 éves Nadia Ferreira oldalán, akinek májusban meg is kérte a kezét. A menyasszony harminc évvel fiatalabb az énekesnél, éppen ebből adódóan az első találkozásuk sem volt éppen mindennapi: Nadia még csak 16 éves volt, amikor részt vett az akkor már bőven a negyvenes éveit taposó Marc Anthony egyik koncertjén, mivel mindig is hatalmas rajongója volt. Nadia az énekes negyedik felesége lesz. A zenésznek összesen hat gyermeke van.

Marc Anthony és Nadia Ferreira

Benniferék volt szerelmei közül egyedül Alex Rodriguez, vagyis Jennifer előző vőlegénye az, aki a szakítás óta nem kötelezte el magát komolyan. A-Rod a hírek szerint egy nála 21 évvel fiatalabb fitneszmodell-testépítővel, Kathryne Padgett-tel randizgat, de a bennfentesek úgy látják, csak jól érzik magukat együtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kathryne Padgett (@katpadgett) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?