Ilyen menyasszonyi ruhákat viselt az évek során Jennifer Lopez

2022. augusztus 03.
Ha valaki, akkor J.Lo pontosan tudja, hosszú és kitérőkkel teli út vezet az igaziig, hiszen az énekes-színésznő két évtizeddel az első eljegyzésük után mondta ki végül az igent Ben Afflecknek. Ráadásul az élete során többször is oltár elé állt, így nem egyszer láthattuk már menyasszonyként.

Aligha akad olyan, akit többször láthattunk volna menyasszonyi ruhában Jennifer Lopeznél, hiszen az énekes-színésznő négyszer is oltár elé állt élete során, és összesen hat alkalommal jegyezték el.

Az első frigy

Először egy kubai származású pincérnek, Ojani Noának mondta ki az igent 1997-ben egy ujjatlan, csipkés modellben, ám ez a házassága alig egy évig tartott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Isles (@happyisles_salon) által megosztott bejegyzés

A második férj

J.Lo második férje az egyik háttértáncosa, Cris Judd volt (ezen a menyegzőn Valentinóban tündöklött az ara), de a 2001 szeptemberében kötött frigyük már 2002 júniusában véget ért.

Jennifer Lopez és Cris Judd esküvője

Ezután ismerte meg Ben Afflecket, aki 2002 novemberében is megkérte Jennifer kezét, ám a média túlzott figyelme miatt végül lemondták a 2003 szeptemberére tervezett esküvőjüket, és ezt a halasztást akkor a kapcsolatuk sem vészelte át – így 2004 januárjában szakítottak. (Ma már persze tudjuk, hogy valójában sosem engedték el igazán egymás kezét.)

A harmadik házasság

Jennifer 2004 júniusában egy Vera Wang ruhában mondott igent Marc Anthonynak, akivel az 1990-es évek végén korábban már randizott. Külön érdekesség, hogy Jen alig öt hónappal azután kötötte össze az életét az énekessel, hogy különváltak útjaik Ben Affleckkel, és utólag már ő is azt mondta, olyan volt ez, mintha ragtapaszt tett volna egy vágásra. A házasságuk során két gyermekük (egy ikerpár) született, ám egy évtizednyi együtt töltött idő után bejelentették a különválásukat.

Jennifer Lopez és Marc Anthony A tánc szenvedélye film forgatásán

Jennifer Lopez és Marc Anthony A tánc szenvedélye film forgatásán

Az énekesnő ezután Alex Rodriguez menyasszonya lett 2019 márciusában, de a koronavírus-járvány miatt kétszer is elhalasztották az esküvőjüket, majd 2021 áprilisában pontot tettek a kapcsolatuk végére.

A negyedik esküvő

Ekkor talált újra egymásra J.Lo és Ben Affleck, és 20 évvel az első eljegyzésük után a színész-rendező újra megkérte Jennifer kezét – ezúttal pedig tényleg eljutottak az oltárig, méghozzá egy Las Vegas-i kápolnában 2022. július 16-án. Az újdonsült feleség két ruhát is viselt a nagy napon, és bevallása szerint az egyik „egy régi filmből van”.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck (Fotó: On The JLo)

Bár nem tudjuk, melyik alkotásra utalt, kétségtelen, hogy J.Lo nem csak a magánéletében, a szerepei szerint is sokszor tetszeleghetett az ara képében. (Elég, ha csak a Szeretném, ha szeretnél vagy a Vegyél el című romkomokra gondolunk.) A valóságban tartott esküvőn a sztár másik ruhája egy ujjatlan Alexander McQueen modell volt, amelyet évek óta őrizgetett a gardróbjában, „Az esküvőm napján végre felvehettem” – mondta.

Fotó: Getty Images

Erről hallottál már?