Ők a 40 éves Vilmos herceg legfőbb bizalmasai

2022. június 21.
Vilmos herceg barátságai nagy múltra tekintenek vissza, mutatjuk, kik azok, akik ismerik a ma 40 éves trónörökös minden titkát!

Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy akkor is mellette vannak a gyerekkorából és az iskolás évekből szerzett közeli barátok, amikor átlépi a negyedik ikszet. II. Erzsébet királynő unokája, Vilmos herceg viszont ezen szerencsések közé tartozik. Mi pedig megmutatjuk, kik a legfőbb bizalmasai!

Vilmos herceg és Katalin hercegné

William Van Cutsem

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ez a barátság több évtizedes múltra tekint vissza, William édesapja ugyanis Károly herceg közeli barátja. A két fiú Sandringhamben ismerkedett meg, majd közöttük is tartós barátság szövődött. William öccsének, Edwardnak Károly herceg a keresztapja, míg György herceg egyik keresztapjának William Van Cutsemet kérték fel, így a két családot nem csak baráti szálak fűzik össze. 

Vilmos herceg és William Van Cutsem

Vilmos herceg és William Van Cutsem

James Meade

Vilmos és James Etonban találkoztak, és időtálló barátság szövődött közöttük. Amikor a herceg és Katalin kimondták az igent, a nagy napon James Meade is beszédet mondott. Katalin és James felesége, Laura Marsham a két férfi barátságának köszönhetően szintén nagyon közeli barátnőkké váltak. James 2015-ben abban a megtiszteltetésben részesült, hogy Sarolta hercegnő keresztszüleinek egyike lett.

Vilmos herceg és James Meaden

Vilmos herceg és James Meade

Tom Inskip

Tom Inskip igazán jó kapcsolatot ápol Vilmossal és Harryvel is, akikkel még Etonban találkoztak. Tom volt az egyik főszervezője Vilmos herceg legénybúcsújának és azon kevés szerencsések közé tartozik, akik Károly herceg mindkét fiának esküvőjére meghívást kaptak.

Vilmos herceg barátja, Tom Inskip

Vilmos herceg barátja, Tom Inskip

Peter Phillips

Peter, aki civil munkával keresi a kenyerét, barát és családtag is egyben. Anna hercegnő fiaként ugyanis Vilmos herceg unokatestvére. Ennek köszönhetően már kisfiúkként együtt játszottak, kapcsolatuk igazán szilárd alapokon nyugszik, és mindkettőjük nagy örömére a gyerekeik is jóban vannak. Peter házassága a közelmúltban zátonyra futott, de volt feleségével jó kapcsolatban maradt és már a szerelem is rátalált!

Vilmos herceg és unokatestvére Peter Phillips

Vilmos herceg és unokatestvére Peter Phillips

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?