Súlyos üzenet áll a királyi család új portréja mögött

2022. október 04.
Nemrég friss hivatalos fotót tett közzé a királyi család, ami egyúttal a monarchia jövőképéről is árulkodhat egy szakértő szerint.

Erzsébet királynő temetésének előestéjén tette közzé a Buckingham-palota a hivatalos képet, amin a korona új örökösei, III. Károly király és Kamilla királyné, illetve Vilmos herceg és Katalin hercegné láthatóak. Valószínűleg sokaknak rögtön feltűnt, hogy a családi portré „hiányos”, hiszen a szakadár Harry herceg és Meghan Markle nem kerültek fel rá.

kiralyi-csalad-portre-sulyos-uzenet

A brit királyi családot tanulmányozó szakértők szerint ez súlyos gesztus: a protokoll szerint ugyanis azt vártuk volna, hogy a teljes család, vagyis a Harry-Meghan páros is szerepeljen a fotón. Az, hogy ez mégsem így történt, nem lehet más, csak fontos üzenet: Harry herceg és Meghan Markle számára nincs visszatérés a királyi családba.

Nem ez az egyetlen lépés, ami erre utalhat: Károly király uralkodásának életbe lépésével a királyi család hivatalos honlapján is az oldal aljára tetette a páros nevét, és a hivatalos fogadásra sem hívták meg őket. Nagyon úgy tűnik, nincs már esély a békülésre, de bőven lehet, hogy Harry és Meghan is tartogat még támadást, hiszen az Amerikában élő párról azt rebesgetik, a királyi család „toxikus légkörét” leleplező anyagokkal készülnek.

A legfrissebb értesülésekből ugyan az is felmerült, hogy Harryék eredetileg csak egy évre szerettek volna kivonulni a brit nemesi család életéből – lehetséges tehát, hogy a békülés elmaradása nem kizárólag az ő döntésük volt.

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!