Timothée Chalamet a British Vogue első férfi címlapsztárja

2022. szeptember 16.
A Dűne színésze hihetetlenül jól néz ki az októberi lapszám fekete-fehér képein.

Timothée Chalamet történelmet írt:ő lett a British Vogue első férfi címlapsztárja. Az októberi kiadványban a 26 éves színész nemcsak a felfelé ívelő karrierjéről, hanem magánéletéről is mesélt. „Kiskamaszként arról álmodoztam, hogy a tinédzser éveim végén színész karrierem lesz” – mondta a filmcsillag, és úgy tűnik, hogy nem is tévedett nagyot, hiszen fiatal kora ellenére komoly szerepek fűződnek a nevéhez. Játszott a Szólíts a neveden, a Ne nézz fel! és a Dűne című sikerfilmekben, és nemsokára Willy Wonkaként tér vissza a vászonra Roald Dahl Wonka című zenés fantasyjében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timothée Chalamet (@tchalamet) által megosztott bejegyzés


„És késői tinédzserkoromban, amikor a Homelanden dolgoztam, és elkezdtem színházban játszani New Yorkban, úgy éreztem, hogy valami reálisabb cél kell, ami az volt, hogy színházban dolgozzak, és remélhetőleg elég pénzt keressek egy tévéműsorral vagy valamivel, amivel fenn tudom tartani magam. És akkor úgy tűnt, hogy minden álom valóra vált” – mondta a színész a magazinnak adott interjújában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timothée Chalamet (@tchalamet) által megosztott bejegyzés

Timothée azt is elárulta, hogy a filmkészítés menekülést jelent számára. „Úgy látom, hogy az ember magánélete, a felnőtt élete meglehetősen unalmas lehet, és a művészélet mindig rendkívüli” – mondta a fiatal színész, aki hozzátette, hogy nagyon hálás azért, ami vele történik.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!