Katalin hercegné ezzel a zseniális trükkel rejtőzködik a nyaralásokon

2023. augusztus 08.
Nincsen könnyű dolga Katalin hercegnének, ha szeretné nyugodtan élvezni a családi vakációt, de szerencsére kitalált egy ügyes trükköt, amivel elbújhat a kíváncsi szemek elől.
Katalin hercegné

Teljesen érthető, hogy a családi nyaralásokon Katalin hercegné is szeretne kikapcsolódni kicsit, esetleg elmenni egyedül néhány izgalmas programra. Az iskolai szünetben a gyerekekkel együtt többnyire a balmorali birtokon búcsúztatják a nyarat, de azért minden évben útba ejtenek egy-egy trópusi úti célt is. És bár a család legtöbbször privát szigeten nyaral, előfordul, hogy népesebb helyre látogatnak, ahol Katalinnak és Vilmosnak számolnia kell a kíváncsi tekintetekkel is.

Most kiderült, milyen módszerrel rejtőzködik a hercegné ezeken az utazásokon: mivel Katalin hercegné imád múzeumokat és galériákat látogatni – hiszen korábban művészettörténetet tanult – a legtöbbször egy-egy tárlat meglátogatására vállalkozik, ha külföldön járnak. A hercegné ilyenkor nagyon korán, már mindenki előtt felkel, hogy nyitásra odaérjen és csendben, tömeg nélkül élvezhesse a művészetet. Mindez elsőre talán nem hangzik olyan cseles húzásnak, de valljuk be, egy népszerű nyaralós úti célon általában kényelmesen, későn kelnek az emberek, szóval nagyon is működhet a stratégia!

Ezentúl, ha olyan helyen járunk, ahol Katalin hercegné is nyaral, kerüljük el reggel a múzeumokat és galériákat, engedjük a hercegnét nyugodtan élvezni a műalkotásokat!

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images