Megőrül a net a 11 éves Katalin hercegné musical előadásáért

2023. augusztus 03.
Előkerült egy videó 1993-ból, melyen a fiatal Katalin hercegné megvillantja énektudását – a netezők pedig alig bírnak betelni vele!
Katalin hercegné csinos blézerét akár mi is könnyen beszerezhetjük

Azt korábban is lehetett tudni, hogy Katalin hercegné muzikális alkat: többször is nyilvánosan bemutatta például zongoratehetségét a jó ügyek érdekében. Énekelni is hallhattuk már néhány protokolleseményen, de korántsem olyan átéléssel, mint ahogyan a neten keringő gyerekkori videójában ad elő!

A néhány napja felszínre került felvétel 1993-ban készült, és a 11 éves Katalin hercegné látható rajta, ahogyan a My Fair Lady Eliza Doolittle-jének szerepében énekel. Bár a felvétel csupán néhány másodperces, annyi egyértelműen látszik belőle, hogy Katalin eléggé élvezte a szereplést – ki tudja, talán Meghan Markle-höz hasonlóan rá is várt volna egy karrier a show-bizniszben?

Annyi biztos, hogy a rajongók imádják a teljes szívből éneklő Katalint – bár a felvétel már nem új a neten, a TikTokon való népszerűségének köszönhetően most még több emberhez eljutott. A felvétel egyébként a pangbourne-i St. Andrew’s School iskolai előadásán készült, ahová Katalin hercegné 1986 és 1995 között járt.

Forrás: People Fotó: Getty Images