Sztárok dominaruhában – újra pörög a latex

2023. október 18.
Van, aki szerint a latex eszméletlen szexi, mások már csak attól leizzadnak, ha ránéznek. Egy biztos, időről időre újra feltűnik a vörös szőnyegen.
Sam Smith latexban

A latex eredetileg a kaucsukfa nedvéből készült gumis anyag, de az óriási keresletre való tekintettel ma már leginkább a mesterségesen előállított verzióját használják. Sokaknak a latexről a szex ugrik be, hiszen tudjuk, vannak olyan fétisek – főleg a BDSM területén –, amelyeknél alapvető viselet a fényes, testre feszülő anyag.

A latex viszont kitört a hálószobákból és a klubokból, hiszen időről időre felbukkan egy celeb, aki ezt a megosztó anyagot választja viseletnek fontos eseményekre. Hoztunk is egy körképet róluk!

Kim Kardashian

Sokaknak először az amerikai örökösnő juthat eszébe, mivel talán őt lehet leggyakrabban ebbe az anyagba öltözve megcsodálni. Bár a latexruha felvétele egy kínszenvedés tud lenni, benne lenni szintén nem egyszerű, de az biztos, hogy alakformálásban szuper, ami Kim számára mindig fontos szempont volt.

Kim Kardashian kitálalt a testéről: valójában ennek köszönheti az alakját

Kim Kardashian kitálalt a testéről: valójában ennek köszönheti az alakját

Katy Perry

Katy Perry extravagáns ruhái mára védjegyévé váltak, így nem csoda, hogy az ő tárházában is megtalálható a latex. Az alábbi képen ráadásul terepmintás anyagú gumiruha van rajta, amiben egy katonák tiszteletére rendezett koncerten lépett fel.

Katy Perry terepmintás latexben

Katy Perry terepmintás latexben

Rita Ora

Rita Ora nem fél felvállalni hibátlan testét – amiért keményen dolgozik –, amiben tökéletes társa a latex. Ő egy londoni fellépésre választotta ezt a szettet, nude bikinivel és csillag formájú mellbimbó tapasszal.

Rita Orát a csillagok védték a villantástól

Rita Orát a csillagok védték a villantástól

 

Forrás: popsugar.com    Fotó: Getty Images