Bizarr, de hatékony edzéssel erősít Rita Ora

2023. február 23.
Rita Ora edzése meglehetősen kellemetlennek tűnik: az úgynevezett body slam gyakorlat lényege, hogy az énekesnő keményen odavágja felsőtestét.
rita-ora-paris-fashion-week-kek-szaj

Nem olyan rég még cipőjével sokkolt, most különös edzésével botránkoztatta meg az internet népét Rita Ora. Az énekesnő Instagram-oldalán osztott meg néhány pillanatot edzéséből, aminek egyik gyakorlata az úgynevezett body slam – itt az edzőpadon térdeplő Rita Ora lényegében hozzávágja a testét egy nagyméretű fitballhoz.

A különös gyakorlat egy saját testsúlyos edzésforma, ahol a combizmokat és a hasizmokat kell használni a mozgás kontrolljához, miközben a láb a bokáknál rögzítve van. Annyi biztos, hogy nem egyszerű a feladat: a felvételen jól látszik, ahogy a nagyokat nevető Rita Ora is küszködik vele. 

Az Insta-posztban egyébként más gyakorlatokat is bemutat a nemrég házasodott énekesnő, használ bonyolult kondigépeket, de „hagyományosabb” gyakorlatokat, például húzódzkodást is demonstrál. Annyi biztos, hogy Rita Ora komolyan veszi a rendszeres mozgást, ami persze meg is látszik tökéletes alakján.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images