Pamela Anderson smink nélkül mutatta be a luxusmárka-kollekcióját

2024. január 04.
Pamela Anderson nagy visszhangot váltott ki, amikor tavaly februárban smink nélkül jelent meg egy címlapon, azonban rendkívül felszabadultnak érzi magát, mióta elhagyta a kozmetikumokat. Most egy divatmárkának állt modellt természetes szépségével.
Pamela Anderson

A Baywatch egykori bombázója, Pamela Anderson életének egy része gyökeresen megváltozott, amikor 2019-ben sminkmestere mellrákban elhunyt. Úgy érezte, hogy jobb, ha ezt követően teljesen elhagyja a különböző sminkeszközöket. Elmondása szerint korábban olyan is előfordult, hogy csillámmal borított arccal jelent meg a gyermekei iskolájában, fiatal korában pedig nem sok beleszólása volt a külsejébe, így változásra volt szüksége. A popikon korábban már szerepelt smink nélkül egy címlapon, most pedig mindezt egy divatmárka, vagyis a Proenza Schouler tavaszi kampánya során is megismételte.

Az 56 éves színésznő úgy döntött, hogy az új kollekció fotózása során ismét elkerüli a palettákat és smink nélkül tündököl majd. A márka vélhetően ennek apropóján nemcsak távoli, hanem közeli felvételeket is készített, ráadásul mindezt egy piros ruhában, ami Anderson Baywatch múltjára utal. 

A színésznő tavaly a Pandora ékszerek arca is lett, ahol ugyanígy smink nélkül fotózták, ez alól pedig a párizsi divathét sem volt kivétel. „Úgy éreztem, hogy ez a szabadság. Akkora megkönnyebbülés” – árulta el a francia Vogue-nak egy korábbi interjúban.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images