Dakota Johnson mindent megmutatott szexi, áttetsző fekete ruhájában

2024. február 08.
Dakota Johnson egy hihetetlenül különleges fekete ruhában jelent meg New Yorkban, amit ráadásul extravagáns kiegészítőkkel is feldobott.
Dakota Johnson

Imádjuk a Szürke 50 árnyalata színésznőjének stílusát! Dakota Johnson ismét bebizonyította, hogy tökéletes arányérzékkel keveri az haute couture esztétikát a szexiséggel és a játékos vagánysággal, mi pedig már most alig várjuk a következő szettjét. A 34 éves Dakota Johnson New York utcáin jelent meg a különleges szettben, melynek központi eleme a testhez álló, áttört fekete ruha volt. A földig érő darab egyrészt csodásan kiemeli Dakota Johnson gyönyörű alakját, miközben stratégiai pontokon takarja, míg máshol látni engedi a színésznő bőrét. Erre a játékosságra erősít rá a lefelé bővülő fazon, ami légiessé és könnyeddé teszi a darabot – ráadásul sokkal kifinomultabb és nőiesebb külsőt kölcsönöz a sztárnak. A pazar szettet ITT lehet megnézni.

Kulcsfontosságú kiegészítők

Dakota Johnson azt is jól tudja, hogy minden outfitet fel lehet dobni izgalmas kiegészítőkkel. A fekete ruhákhoz a színésznő egy látványos lakkbőr piros Gucci táskát és egy színben passzoló, szintén Gucci statement napszemüveget választott, amikor pedig hűvösebbre fordult az idő, egy vagány bőrdzsekivel egészítette ki a lookot.

Melanie Griffith lányát egyébként legújabban a Madame Web című szuperhősfilmben láthatjuk, így az sem kizárt, hogy Dakota Johnson a karakterét próbálta megidézni látványos „fekete özvegy” hangulatú outfittel.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images