Dakota Johnson nem szereti, ha a híres szülei régi képeket posztolnak róla

2022. január 24.
Senki sem szereti, amikor a szülei gyerekkori képeket tesznek ki róluk az internetre. Nincs ezzel másképp Dakota Johnson sem. Csak az a különbség, hogy az ő szülei sokkal több követővel bírnak, mint a mieink, és ha Melanie Griffith vagy Don Johnson posztol, azt több százezren látják majd. Akkor is, ha az ciki a lányuknak.

James Corden késő esti show-műsorában beszélt arról Dakota Johnson, hogy ő is csak úgy van a szülei internetezési szokásaival, mint bárki más. „Nem szeretem, amikor régi képeket tesznek ki rólam, de inkább nem regisztrálok a közösségi oldalakra, így nem is tudok róla. Egészen addig, míg valamit nagyon fel nem kapnak az interneten, és nem küldi át valaki azzal, hogy milyen cuki kis csúnya gyerek voltál, amikor fogszabályzód volt és két copfod” – mondta Dakota Johnson.

dakota-johnson-melanie-griffith-gyerekkori-foto

„Ilyenkor átmegyek 12 évesbe, és nem állom meg, hogy ne mondjam azt, anya, nem teheted ezt velem – folytatta Johnson. – Annyiszor, de annyiszor lezajlott már ez a beszélgetés. De egyszerűen nem törődik vele.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Előfordult például az is, hogy Melanie Griffith nemcsak lányáról rakott ki kiskori képet, de gyerekkori szerelmével, Jonathan Taylor Thomasszal való találkozásukkor is okozott nehéz perceket. „Édesanyám a legcsodálatosabb ember, de hihetetlen tehetsége van hozzá, hogyan égessen le rengeteg ember előtt – jelentette ki Dakota Johnson. – Egy reptéren láttuk meg, és nagyon izgatott lettem, mondtam anyukámnak, hogy ő az! Nyolcéves lehettem ekkor. Teljesen odavoltam, összeházasodunk, egész életünkben együtt leszünk, annyira hasonlók vagyunk” – mesélte a történetet a színésznő. Mit tett ekkor Melanie Griffith? Odahívta a kilencvenes évek szívtipróját. „Elbújtam a reptér túlsó sarkában egy virág mögé – vallotta be Dakota Johnson, hozzátéve, hogy próbált láthatatlanná válni. – Nagyon is látható voltam, egy egészen kis virágcserép volt, sajnos nem egy hatalmas fa.”

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!