Megan Fox szexi fűzőben és egy szál bugyiban bulizott

2024. február 13.
Megan Fox tűzforró szettben érkezett a 2024-es Superbowl After Partyra: a dekoltázsát kiemelő fűzős felső mellé falatnyi bugyit és dögös combcsizmát választott.
Megan Fox pucérruha

Úgy tűnik, még mindig szívesen járnak nadrág nélkül a hollywoodi hírességek – legalábbis Megan Fox biztosan! Az extravagáns szettjeiről híres színésznő a 2024-es Superbowl After Partyn jelent meg a meglehetősen merész összeállításban, melynek fő elemei egy különleges, fűzős top és egy passzoló bugyik voltak. Megan Fox Poster Girl felsője (ami egyébként 573 dollárba került) határozottan kiemelte a celeb dekoltázsát, megmutatva a Transformers sztárjának izmos hasfalát és tetovált felkarját is. Az apró, passzoló bugyi – pláne a felsőhöz viszonyítva – alapvetően egyszerű fazon, egy stratégiai pontra helyezett cipzárral mégis szexi fűszerezést adtak a ruhadarabnak.

Megan Fox Instagram-oldalán osztotta meg a lookot, amihez csak annyit írt, „egy anya”. A nem mindennapi szettet a színésznő egy dögös, cowboy stílusú combcsizmával és vagány bőrdzsekivel is kiegészítette.

Megan Fox, a dekoltázskirálynő

Megan Fox egyébként gyakran húz vagányan dögös szetteket, hogy megmutassa tökéletes alakját: posztolt már majdnem mindent megmutató bikinis fotót, de láttuk már a Sports Illustrated címlapján is feszíteni. A színésznő olykor kifejezetten szereti sokkolni a közönséget, például amikor intim tetoválását is megmutatta, de egy ideje már azért kerüli a botrányos szetteket. Megan Fox legutóbb az idei Grammy-gála after partyján jelent meg egy igazán különleges pucérruhában, amit apró fémkorongokból állítottak össze.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images