Jennifer Lopez horoszkópos, strasszos szoknyájától a szavunk is elállt

2024. február 14.
Jennifer Lopez egy nagyon extravagáns, csillogó kövekkel díszített horoszkópos szoknyában jelent meg saját filmje premierjén.
Jennifer Lopez horoszkóp szoknya

Jennifer Lopez igazán odatette magát önéletrajzi filmjének bemutatóján. Tegnap este indult útjára Lopez This is me… Now: A Love Story című filmje Los Angelesben, és az énekesnő igazán kitett magáért a ruhaválasztását illetően is.

A bemutatón Lopez egy fekete Zuhair Murad ruhát viselt a tervező 2022-es őszi/téli kollekciójából. A ruha felsőrésze egy mélyen dekoltált, fekete fűzőből állt, ami szabadon hagyta Jennifer vállát, felkarig érő, fekete ujjatlan bársonykesztyűkkel kiegészítve.

A show-t viszont egyértelműen Lopez ruhájának alsó része lopta el, ami egy áttetsző, tüllszerű anyagból készült, benne merevítőkkel a tartás miatt, rajta pedig a horoszkóp kristályokból kirakott állatövi jegyei csillogtak.

Jennifer Lopez horoszkópos szoknyájában

Jennifer Lopez horoszkópos szoknyájában

A This is me…Now: A Love Story című film a beszámolók szerint zenés elemekkel tarkítva meséli majd el Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmének igaz történetét. A filmajánló alapján az emberek egyelőre még kapkodják csak a fejüket, nem egyértelmű, hogy mire számítsunk. A rövid videóban láthatóak táncos, zenés betétek, látványos fantasy elemek, a film történetét pedig maga Lopez írta.

Mindenesetre a filmmel párhuzamosan fog majd debütálni Lopez szintén This is me… Now címre hallgató új albuma is, ami az 54 éves Jennifer Lopez 9. lemeze lesz.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images